G4Media.ro

Federația sindicatelor din educație Spiru Haret: Până acum nu s-a discutat despre…

Federația sindicatelor din educație Spiru Haret: Până acum nu s-a discutat despre o posibilă repetare a anului școlar. Înghețarea anului școlar nu poate fi luată în calcul

“Noi suntem într-o permanentă comunicare cu reprezentanții Ministerului Educației și Cercetării și până acum nu s-a discutat despre o posibilă repetare a anului școlar”, a anunțat liderul sindical Marius Nistor. “Scenariul înghețării anului școlar nu poate fi luat în calcul”, susține președintele Federației Sindicatelor din Educație Spiru Haret.

  • Reacția reprezentanților profesorilor vine după ce vicepremierul Raluca Turcan a afirmat că repetarea anului școlar este unul dintre scenariile posibile, iar ministrul Educației Monica Anisie a replicat că “scenariul acesta al înghețării anului școlar nu este luat în calcul”.

“Federația Sindicatelor din Educație ‘Spiru Haret’ solicită membrilor Guvernului să evite a mai da declarații alarmiste referitoare la sistemul de învățământ. Având în vedere starea de urgență, soluțiile trebuie gândite și discutate înainte de a fi prezentate publicului larg.”, a declarat Marius Nistor, liderul federației sindicale.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Intr-o lume in continua schimbare, orice poate fi luat in calcul. Sa nu analizezi toate posibilitatile este dovada de prostie. Sa vorbesti despre toate posibilitatile este dovada de naivitate sau de sondare a opiniei celorlati cu riscul de a semana panica sau de a-ti devoala actiunile.

    • De la un activist sindical corupt, slugoi politruc si reprezentantul unei mase de incompetenti, indolenti si agramati – sa nu va asteptati la nimic. Sunt cei care au pus mana la distrugerea invatamantului, ei insisi niste nulități PROFESIONALE si pedagogice. Gunoaie didactice si atât.

  2. S-au trezut putorile din sindicat, cei care sunt complice la distrugerea invatamantului romanesc. In afara de salarii si meditatii, de restul i-a durut in c…. Coru=pul didactic majoritar e format din indolenti, agramati, absolventi cu note de 5 si 6, inculti – nu merita nici macar numele de „profesori”

  3. Toate inspectoratele școlare, dar și conducerile școlilor și ministerelor sunt pline de jeguri de partid, astfel că prima lor grijă, fiind incapabili, este blocarea, pentru orice situație. În ceea ce-l privește pe invitatul aproape permanent al tembeliziunilor roșii, el nu a făcut niciun demers public pentru a ajuta profesorii, elevii sau… școala. Tace mâlc, că leafa-i merge. scoate, bă, specialiștii IT din hăurile în care i-ați ascuns, trimite lecțiile către elevi și susține organizarea on-line a testării cunoștințelor! Sunt o grămadă de platforme care funcționează deja. Inclusiv cele pentru concursurile interșcolare. Pot susține evaluări/testări, simultan, toate clasele de a V-a, de exemplu, urmând cele de a VI-a etc; pentru că salariile voastre nu s-au blocat, nemernicilor!

  4. De ce nu poate fi înghețat, mai dobitocule?!