G4Media.ro

Siegfried Mureşan, întrebat cum se simte în postura de candidat la Parlamentul…

Sursa: Facebook/ Siegfried Mureșan

Siegfried Mureşan, întrebat cum se simte în postura de candidat la Parlamentul European pe aceeași listă cu Maria Grapini sau Claudiu Manda: Avem parlamentari mai buni şi parlamentari mai puţin buni

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan a declarat că în Parlamentul European sunt parlamentari mai buni şi mai puţini buni, în momentul în care a fost întrebat, la emisiunea Insider Politic de la Prima Tv, despre candidatura sa pe listă comună cu parlamentari susţinuţi de PSD, cum ar fi Claudiu Manda sau Maria Grapini.

”Adevărul este că în Parlamentul European avem parlamentari mai buni şi parlamentari mai puţin buni. Cineva trebuie să fie pe locul întâi la prezenţă şi cineva e pe locul 33 la prezenţe”, a declarat Mureşan, sâmbătă, citat de News.ro.

Întrebat dacă se referă la Claudiu Manda, europarlamentarul liberal a răspuns că datele sunt publice.

”Nu ştiu, sincer, chiar nu ştiu. Dar cifrele sunt sunt publice. Lista încă nu există şi cu siguranţă nu ştiu eu pe cine vor pune cei de la PSD pe listă. Deci să comentăm lista când o când o vedem. Eu ştiu că îmi voi face treaba în continuare cu aceeaşi seriozitate în Parlamentul European şi în viitor, dacă voi fi ales, la fel cum mi-am făcut-o până acum. Şi cei care au încredere mine, cei care vor, care o să reprezintă în continuare România pe plan european, pe aceia îi rog să susţină lista pe care sunt candidat. Ceilalţi colegi, de asemenea, vor avea şi şansa să spună oamenilor de ce merită să fie votaţi”, a spus Mureşan.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. sunt prejudecati legale dar …merge si asa 🙂

  2. Tâmpiți vor fi cei care vor pune ștampila pe lista comună PSD-PNL!

  3. La fel si cu constiinta, unii o au mai „rigida/intransigenta” altii mai „elastico-oportunista”…Pacat domnule Muresan, intr-un final v-ati dovedit a fi prea mic pentru un „post” atat de „mare”.