G4Media.ro

Sibiu: Aproape o sută de elevi şi 27 de cadre didactice lipsesc…

Sibiu: Aproape o sută de elevi şi 27 de cadre didactice lipsesc de la școală din cauza COVID-19

Aproape o sută de elevi şi 27 de cadre didactice lipsesc de la cursuri din cauza COVID-19, dintre care un elev şi şapte cadre didactice şi nedidactice sunt infectate şi internate în spital, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, relatează Agerpres.

„27 cadre didactice, 96 elevi, 3 persoane din cadrul personalului didactic auxiliar şi 3 persoane din cadrul personalului nedidactic din unităţile de învăţământ din judeţul Sibiu lipsesc de la activităţile didactice datorită SARS-CoV-2. În urma centralizării datelor pentru astăzi, 16.09.2020, la nivelul judeţului Sibiu situaţia cazurilor de îmbolnăvire confirmate cu SARS-CoV-2 şi a persoanelor izolate datorită contactului direct cu persoane îmbolnăvite cu SARS-CoV-2 este următoarea: Număr persoane confirmate cu SARS-CoV-2: 8 (din care: 5 cadre didactice, 2 personal nedidactic şi 1 elev); Cadrele didactice spitalizate, confirmate cu COVID sunt de la Grădiniţa Cu Program Prelungit Nr. 37 Sibiu, Colegiul Tehnic ‘Cibinium’ Sibiu, Liceul Teoretic ‘Stephan Ludwig Roth’ Mediaş, Colegiul Tehnic ‘Mediensis’ Mediaş şi Şcoala Gimnazială Aţel. Elevul internat cu COVID este de la Colegiul Naţional ‘Octavian Goga’ Sibiu”, se precizează în comunicatul de presă.

IŞJ Sibiu a mai precizat că 113 persoane se află în izolare, din care 95 de copii, 14 cadre didactice, trei cadre didactice auxiliare şi un angajat nedidactic.

Opt profesori au avizul medicului să facă cursuri online.

Sursa Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.