G4Media.ro

Serviciul de informații din Coreea de Sud anunță că nu există indicii…

Serviciul de informații din Coreea de Sud anunță că nu există indicii conform cărora Kim Jong-Un ar fi suferit o operație pe inimă

Serviciul de informații din Corea de Sud a anunțat că zvonurile cu privire la starea de sănătate a lui Kim Jong-Un nu sunt fondate și că nu există indicii că acesta ar fi suferit o intervenție chirurgicală pe inimă, transmite BBC.

Declarațiile serviciului de informații sud-coreean vin după ce Kim Jong-Un nu a mai fost văzut în public timp de 20 de zile, lipsind chiar de la celebrarea zilei bunicului său, unul dintre cele mai importante evenimente din Coreea de Nord.

Multe ziare au transmis, în acel moment, că liderul nord-coreean este grav bolnav, sau că acesta chiar ar fi murit.

Însă Kim Jong-Un a apărut în cele din urmă în public, la o fabrică de îngrășăminte din Coreea de Nord, aparent într-o stare bună de sănătate.

Șeful serviciului de informații sud-coreean , Suh Hoon, a declarat, miercuri, în fața unei comisii parlamentare că nu există probe care să confirme zvonurile despre starea precară de sănătate a liderului nord-coreean, așa cum s-a zvonit.

Foto: Kim Jong-un participă la inaugurarea unei fabrici de îngrăşăminte / Sursa: Agerpres / EPA / Yonhap

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Diversiune de la cap la coadă, la solicitarea fratilor mai mari Xi si Valdimir – să mai iasă și ei din rahatul absolut de imagine în care sunt.

  2. eu sunt trist ca nu mai pot pot conduce sclavii de la Christian Adventure pe munte..cate 100 de oameni..as emigra in Coreea de Nord ca m-ar lasa sa deschid barul si sa am acces la facebook sa pun prostii cu cadedrala si alte bazaconii