G4Media.ro

Serviciile secrete britanice: Majoritatea soldaților care au participat la parada de 9…

Foto: Kremlin.ru

Serviciile secrete britanice: Majoritatea soldaților care au participat la parada de 9 mai din Piața Roșie nu făceau parte din armata rusă

În raportul său zilnic, Ministerul britanic al Apărării analizează Parada Victoriei care a avut loc cu o zi înainte la Moscova, în Piața Roșie, relatează Sky News.

Potrivit serviciilor secrete de la Londra, parada a arătat clar cu ce dificultăți se confruntă armata rusă după 15 luni de război în Ucraina – atât în ceea ce privește echipamentul tehnic, cât și în chestiuni strategice.

„Se pare că la paradă au participat peste 8.000 de persoane, dar majoritatea nu erau din armata regulată, ci membri ai grupurilor paramilitare auxiliare și cadeți.

Singurele ramuri ale forțelor armate al căror personal real a mărșăluit efectiv de-a lungul Pieței Roșii au fost Trupele feroviare și poliția militară.

De asemenea, experții din cadrul Ministerului britanic al Apărării au fost surprinși de participarea la paradă a singurului tanc vechi T-34. În ciuda pierderilor grele de echipamente din Ucraina, Rusia ar fi putut cu siguranță să trimită mai multe unități. Dar poate că autoritățile s-au abținut să facă acest lucru, temându-se de critici interne”.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. T-34 este tancul historic din WW2 care a invins Germania. Evident ca a fost folosit ca un simbol. Evident ca nu mai sunt prea multe functionale.

    • Să nu uiți să-ți ștergi lacrimile din colțurile ochilor, celovec :)))

    • A invins o …. Dupa 44 rusia folosea multe Sharman-uri . Fara ajutorul Americanilor mergeau spre Berlin cu bete si pietre.