G4Media.ro

Senatul anunță pe site-ul instituției că Diana Șoșoacă va participa la recepția…

Foto: Diana Șoșoacă si ambasadorul rus Valeri Kuzmin / Sursa: Ambasada Rusiei

Senatul anunță pe site-ul instituției că Diana Șoșoacă va participa la recepția organizată de Ambasada Rusiei ”cu ocazia aniversării a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al doilea război mondial”

Senatul României anunță, într-un comunicat postat pe site-ul instituției, că Diana Șoșoacă va participa la recepția organizată de Ambasada Rusiei ”cu ocazia aniversării a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al doilea război mondial.” Șoșoacă este unul dintre politicienii români care, după invadarea Ucrainei, participă frecvent la evenimentele organizată de ambasada Rusiei sau exprimă poziții pro-rusești.

Redăm mai jos comunicatul integral postat pe site-ul Senatului:

”Senatorul Diana Iovanovici-Șoșoacă va participa la recepția organizată de Ambasada Rusiei

Ambasada Rusiei la București, prin E.S. Dl. ambasador Valery KUZMIN, a transmis Cabinetului Parlamentar al doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă invitația de a participa la recepția organizată la sediul Ambasadei Federației Ruse din București, din data de 4 mai 2023, cu ocazia aniversării a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al doilea război mondial.

În spiritul dialogului și al deschiderii care o caracterizează, doamna senator a decis să dea curs invitației de a participa la acest eveniment emblematic pentru istoria țărilor noastre.
Participarea la un astfel de eveniment, deși blamată de susținătorii izolării Rusiei, este un bun prilej de reluare a dialogului pe o serie de teme sensibile rămase nesoluționate și care constituie în continuare sursa neîncrederii dintre poporul român și cel rus.

O Românie puternică este o Românie capabilă de dialog și de deschidere, de negociere și de afirmare, dincolo de limitările impuse de centrele de putere globaliste, ale căror interese nu coincid cu cele ale poporului român sau rus.”

Context

La începutul lunii februarie, senatoarea Diana Șoșoacă a fost prezentă la o recepție găzduită de Ambasada Rusiei la București, cu ocazia Zilei Diplomatului Rus. Recepția a avut loc, potrivit Digi24.ro, în 9 februarie, potrivit informațiilor care însoțesc imaginile. Gazda evenimentului a fost ambasadorul Valery Kuzmin. În cadrul recepției a fost prezentată o dare de seamă privind așa zisa „operațiune militară specială” a Rusiei în Ucraina și a fost organizată o expoziție de fotografii din Donbas, Zaporojie și Herson. Totodată, au fost prezentate și imagini dedicate „aniversării a 210 de ani de la Victoria în Războiul Patriotic”.

Pe data de 3 noiembrie 2022, fosta senatoare AUR Diana Șoșoacă și fostul politician PSD Adrian Severin, condamnat definitiv în 2016 pentru fapte de corupție, au sărbătorit, joi, Ziua Unității Naționele a Rusiei, la ambasada de la București. Cei doi apar în fotografiile publicate de Ambasada Rusiei pe Facebook.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Ce rușine! Dar nu mai surprinde pe nimeni.

  2. Poate întreabă Șoșoaca de Tezaurul nostru. Asta așa în pauza dintre două votci. Și poate le duce un cadou: o dronă nouă. Pentru Pitic.

  3. Suinele se pot procesa la Garnitza si in luna mai, nu doar de Ignat.

  4. Șoșoaca=Simion=PSD-PNL-UDMR-AUR=🤮

  5. Secăturile se adună.

  6. Mda, site-ul senatului se putea rezuma la a anunta doar participarea lui sosoaca la eveniment, un comunicat de felul asta mi se pare cam impropriu.

  7. Institutia facuta de ras de acest specimen este si cea care public anunta ca e facuta de ras. Perfect, logic, corect, si…romanesc. nicio institutie nu verifica averea specimenului, nu condamna actiunile acestuia, tac. Daca eram in Estonia, dadeau o lege doar pentru acest specimen si o bagau la racoare demult. Mi’e rusine ca traiesc in romania

  8. Poate sa ramane la ei permanent. Noi nu ne suparam.

  9. În anii 30-40,era tov. Alexandru Iliescu.Așa că sămanța nu trebuie sa piară.Cine stie dacă baiatul ei nu ajunge nu al doilea Iliescu😁! Ferească Dumnezeu!