G4Media.ro

Senatorul Ted Cruz, un aliat al lui Trump: Prin revenirea în Acordul…

Senatorul Ted Cruz, un aliat al lui Trump: Prin revenirea în Acordul de la Paris, Biden arată că e mai interesat de cetățenii Parisului decât de joburile cetățenilor din Pittsburgh

Senatorul republican Ted Cruz, unul dintre aliații politici ai lui Donald Trump, a produs ilaritate printr-o postare pe Twitter în care îl critică pe noul președinte Joe Biden pentru revenirea SUA în Acordul de la Paris privind schimbările climatice.

El l-a acuzat pe Biden că îi pasă mai mult de opinia cetățenilor din Paris decât de locurile de muncă ale cetățenilor din Pittsburgh. Acuzațiile vin în condițiile în care acordul în sine nu are legătură cu Parisul, iar metropola americană – odinioară capitala industriei siderurgice din SUA – s-a transformat semnificativ într-un oraș se bazează pe industria de sănătate, pe IT, servicii de educație și financiare.

”Prin revenirea în Acordul Cimatic de la Paris, Președintele Biden arată că e mai interesat de opinia cetățenilor din Paris decât de joburile cetățenilor din Pittsburgh. Acest acord va face prea puțin pentru climă și va afecta mijloacele de trai ale americanilor”, a scris Cruz pe Twitter.

Reacția senatorului republican vine după ce preşedintele Joe Biden a semnat miercuri, la doar câteva ore după preluarea funcţiei, 15 ordine executive, printre care pe cel vizând revenirea SUA în Acordul de la Paris privind schimbările climatice.

Fostul preşedinte Trump a notificat ONU asupra intenţiei SUA de a părăsi acordul în 2019, decizie care a devenit oficială în noiembrie 2020. (Foto: Ted Cruz / Twitter)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. Well, mister Ted, pe parizieni oricum îi dureau la bască de cetățeni din Pittsburgh.
  So don’t worry, it’s mutual.

 2. Sa vedem ce o sa ii mai doara pe aia din Pittsburg cand vine uraganu si le ia agoniseala de-o viata

 3. Nea Ted Cruce, e fumata rau gluma asta a lui Trump domne’.

  Din motivele alea evidente cum ar fi ca Pittsburgh si-a schimbat de ceva vreme profilul industrial.

  Dar ma ales ca Trump isi vrea gluma proasta inapoi, nu apreciaza ca un lingusitor caruia i-a zis pe față ca are o nevasta urâtă sa ii fure cele mai bune cuvinte.

 4. Măi, dar ce grijulii sunt amerlocii cu natura. Nu mai poluează Occidentul, poluează China și India.

  • Fanta polueaza la hreu in Romania, mai ales in Suceava

 5. e acordul de la paris nu pentru paris mai bolovane! Da cand esti de-al lui trump e greu sa citesti !

 6. Tipic oricărui populist! Șmecherul ăsta, evident că știe la ce folosește acel acord, dar folosește limbaj populist: pomeni, cheltuiți acuma dă-l dracu’ de viitor ….

 7. Ca sa-i faca pe plac trumpistului numarul 1 al momentului, mai trumpist chiar decit Trump insusi care a lasat-o mai moale, Biden ar trebui sa ceara redenumirea acordului privind schimbarile climatice in Acordul de la Pittsburgh, pentru a arata ca-i pasa de cetatenii orasului american.

 8. okay, cred ca s-a atins o limita daca ati ajuns sa-l aratati pe acest individ pe site-uri in romania. nu mai aveti despre ce povestii?

 9. au si americanii pe Sosoaca lor!

 10. Tragic e ca americanii sint plini acum de Sosoace, Serban Nicolai si Catalin Radulesci. Dupa aproape 250 de ani de democratie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.