G4Media.ro

Senatorul Ion Iordache a revenit în PNL. El plecase în 2021 în…

Sursa foto: Facebook Ion Iordache

Senatorul Ion Iordache a revenit în PNL. El plecase în 2021 în grupul lui Ludovic Orban

Senatorul Ion Iordache a anunţat luni, în plen, revenirea sa la grupul PNL, menţionând că a fost „îndepărtată” cauza care l-a determinat să părăsească acest grup parlamentar şi să activeze în grupul senatorilor neafiliaţi.

„Vreau să vă anunţ revenirea mea la grupul Partidului Naţional Liberal. Fac acest anunţ şi am luat această decizie, deoarece cauza care a făcut ca eu să plec din acest grup şi să activez în grupul senatorilor neafiliaţi a fost îndepărtată şi anume conducerea PNL de la acea vreme, dar şi a filialei Gorj, filială din care fac parte. În acest moment consider că s-a restabilit un climat de lucru corect şi de a se ţine cont în luarea deciziilor în interiorul partidului”, a precizat Iordache, citat de Agerpres.

În noiembrie 2021, Iordache demisionase din grupul PNL, rămânând parlamentar neafiliat din grupul lui Ludovic Orban.

La acel moment, Iordache spunea că demisia lui ”este un act de protest faţă de actuala conducere a partidului care ia decizii fără consultare şi care urmăreşte doar interesele grupului care a acaparat partidul. Am amânat acest moment sperând ca, măcar în ultimul ceas, noua conducere a PNL să-şi amintească despre misiunea grea asumată anul trecut, să reformeze România şi să o transforme într-un adevărat stat de drept”.

El făcea atunci referire la impunerea lui Florin Cîțu ca președinte PNL de către Klaus Iohannis. Între timp, tot Iohannis l-a impus șef al PNL pe Nicolae Ciucă.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

4 comentarii

  1. Prostituția politică în acțiune.

  2. Traseu deschis

  3. Daca la Orban nu este ciolanul… ce sa faca saracul

  4. Foamea ucide .