G4Media.ro

Senator USR, după ce Sorin Grindeanu a primit aviz favorabil pentru Ministerul…

Senator USR, după ce Sorin Grindeanu a primit aviz favorabil pentru Ministerul Transporturilor: „Cum va destructura complicele hoţilor de partid mafiile din domeniul transporturilor?”

Senatorul USR Marius Bodea susţine că Sorin Grindeanu a ajuns ministru al Transporturilor şi vicepremier prin cele mai „sinistre” negocieri politice între PNL şi PSD, fiind omul care a scos 600.000 de români în stradă, printr-un grav atentat la statul de drept.

Marius Bodea a scris, miercuri, pe Facebook, după audierea lui Sorin Grindeanu în Comisia pentru Transporturi că „sluga lui Dragnea, premierul care a semnat OUG 13 prin care condamnatul din Teleorman spera să nu ajungă la puşcărie, a primit miercuri aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Transporturilor şi mandat de vicepremier al României”.

Totodată, parlamentarul USR întreabă „cum va destructura complicele hoţilor de partid mafiile din domeniul transporturilor”.

„Omul care a scos în stradă, în plină iarnă, 600.000 de români, printr-un grav atentat la statul de drept, individul fără nici o competenţă în domeniul infrastructurii rutiere şi feroviare, sinecuristul cu 10.000 de euro pe lună din bani publici, a devenit, prin cele mai sinistre negocieri politice între PNL şi PSD, marele specialist care ar trebui să rezolve problema autostrăzilor şi căilor ferate române. Cum va destructura complicele hoţilor de partid mafiile din domeniul transporturilor? Cum va debloca cel care a atentat la viitorul României în UE proiectele de infrastructură care ar trebui să schimbe în bine viitorul economic al României?”, afirmă senatorul USR, Marius Bodea.

El consideră că România pornise pe drumul cel bun în domeniul încă dureros al autostrăzilor, în mandatul lui Cătălin Drulă, în timp ce „Sorin Grindeanu nu va face decât să tragă volanul spre şanţul rămas neastupat, deoarece s-au furat banii pentru studiul de fezabilitate”.

Sorin Grindeanu, care va deţine şi funcţia de vicepremier în Guvernul Ciucă, a primit aviz favorabil, miercuri, cu 24 voturi pentru şi 9 voturi împotrivă, în comisiile de transporturi, pentru Ministerul Transporturilor.

El a vorbit despre momentul în care a dat, în calitate de premier, Ordonanţa 13, care a provocat ample proteste, afirmând că tot el a dat Ordonanţa 14, prin care a abrogat prima Ordonanţă, decizia fiind „asumată la nivel personal, ştiind în ce intră, din punct de vedere politic”.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Va lua ranga de la tractoristul Drulă.

  • Si o sa-si dea in picior cu ea de prost ce e !

  • Tractoristi sunteti voi, toti pesedistii, niste incompetenti de la ultimul asistat social pâna sus la Marsel-revoluționarul. Într-o țară normala unde oamenii sunt recompensați dupa merite si competențe, si nu dupa pile, cunostiinte si relatii, ați fi toti muritori de foame.

  • transporturili nu pier
   n-au pierit ele trei decenii la rând, de ce s-ar duce pe apa sâmbetei mândrețe de Caracatiță, taman acu’
   la noi, o mână – spală pe alta
   e simplu!

  • Dupa ce a jefuit 32 de ani, Mafia Bolșevică s-a întors sa repare ce-a mai rămas 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Mafie mare a la PSD, la Ministerul Transporturilor lu’Grindeanu.

 2. USR sa vina cu lucruri mai concrete, nu cu barfe de babe si atunci ii vom vota. Altfel, sa mearga la balamuc.

  • E de vina moștenirea grea după 5 luni de guvernare USR , nu după 32 de ani de guvernare PCR-PSD-PNL 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Atâta poți săracule? Mafia este concretă. Nu abstractă. Și la balamuc mergeți voi după ce vă prinde la furat. Tinere.

  • @Saracutii de ei, saracutul de tine, de unde nu-i…

 3. La fel cum Drulaul a destructurat mafiile din domeniul transporturilor :))))

 4. Am avut guvern de dreapta care a zis ca face investitii si nu le-a facut dar nici nu a majorat pensiile ca a zis ca face investitii !!! Deci nu a facut NIMIC !! 5 milioane de pensionari s-au saturat de gargara si MINCIUNI !!

 5. Decat ranga lui Drula mai bine Grindeanu macar stim ca nu e distrus la creier .

 6. Măi bodea , decât să te frece grija de alții , mai bine țî-ai vedea de tine și de minunatul USR . Grindeanu a fost absolut OLIGOFREN , deoarece nu a stipulat în OUG13 , ca aceasta să producă efecte imediat ce era publicată în monitorul oficial , și nu după 10 zile . În rest sunt sigur că tu fiind o somitate în numărat , ai numărat tu cei 600 000 de români verzi .