G4Media.ro

Șeful PSD Sector 1 cere înființarea unei comisii care să verifice achizițiile…

Șeful PSD Sector 1 cere înființarea unei comisii care să verifice achizițiile făcute de Clotilde Armand în timpul stării de alertă

Preşedintele PSD Sector 1, Florin Manole, solicită consilierilor locali din această zonă să voteze pentru înfiinţarea unei comisii de verificare a achiziţiilor publice din luna în care a fost instituită starea de alertă din cauza problemelor cu gunoaiele necolectate.

 • „Starea de alertă din Sectorul 1 a fost inutilă şi costisitoare. (…) Chiar dacă starea de alertă nu a fost prelungită, Partidul Social Democrat insistă pentru înfiinţarea unei comisii de verificare a achiziţiilor publice din această perioadă. Cetăţenii trebuie să afle de ce şi pentru ce au plătit 3 contracte de salubrizare în loc de unul singur! Cerem consilierilor locali PNL şi PMP să voteze pentru înfiinţarea acestei comisii şi să înceteze să o susţină pe Clotilde Armand în demersurile sale abuzive”, se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, AGERPRES.

Potrivit lui Florin Manole, „Clotilde Armand e obligată să revină din concediu şi să îşi facă treaba respectând legea”.

 • „După o lună de achiziţii netransparente, contracte ţinute la secret şi creştere a costurilor cu salubritatea, Sectorul 1 al Capitalei se întoarce de unde a plecat. Timp de 30 de zile, Primăria şi Prefectura nu au informat cetăţenii cu privire la contracte, la evoluţia colectării deşeurilor, contravenţii specifice constatate şi sancţionate, strategia pe termen mediu şi lung. Singurele informaţii apărute public au fost cele relatate de presă sau cele cerute insistent de către consilierii locali. Chiar dacă starea de alertă nu a fost prelungită, Partidul Social Democrat insistă pentru înfiinţarea unei comisii de verificare a achiziţiilor publice din această perioadă”, a adăugat Manole.

PSD va continua campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand, precizează el, considerând că este „vinovată de tot acest haos administrativ”.

Pe 23 iulie, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 1, cu acordul prefectului Capitalei, a adoptat o hotărâre privind declararea stării de alertă în privinţa situaţiei deşeurilor, pentru o perioadă de cel mult 30 de zile. Prelungirea stării de alertă pe raza Sectorului 1 nu a fost aprobată, a transmis, luni, prefectul Capitalei, Alin Stoica. Potrivit acestuia, decizia a fost luată în baza informaţiilor primite de la DSP, Garda de Mediu şi Agenţia de Mediu, având în vedere că situaţia salubrităţii în teren este una bună.

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

14 comentarii

 1. PSD cred ca nici macar nu intelege sensul cuvantului “transparent”. Atat timp cat contractele au fost publicate integral, ce puii mei mai vor astia?

  • Institutiile din subkrdinea primariei odata ce-si lrimesc bugetele sunt aproape libere.
   Nimeni nu l-a intrebat pe ala de la Sector 5 cand a donat milioanele la constructia Catedralei Momairii Neamului.

 2. ce interesat e psd-ul de sectorul 1 ,se vede treaba ca a i-a atins tare la,,buget”,pai ce face tudorache ,de unde mai da para-ndaratul la ,,baieti”

 3. Nenorociti sunt psd-istii astia… Fac ce fac si tot ei castiga cu “experienta lor politica” 🙁
  Daca se voteaza nu, inseamna ca au ceva de ascuns, daca spun da, acuza de orice si daca este si daca nu este adevarat… Ar mai fi o solutie: sa spuna da, dar si pe perioada anterioara si sa faca o comparatie de preturi 😉

  • @Kata:
   Daca se voteaza „NU”, nu castiga nimic !

   PS. Iar la cat gunoi lasat nestrans ROMPREST-ul in lunile de „greva” era absolut necesar sa fie angajate mai multe firme de salubrizare care sa stranga gunoiul pe periada starii de alerta, una singura nu ar fi facut fata ! Asa ca intrebarea lui Florin Manole merita un raspuns din birou si atat !

 4. Oare vrea PSD sa se verifice si achizitiile de pe vremea lui „Diamant” Tudorache? 😀

  • ha, asta e buna =))

   Cum ar fi fost asta? Mafia psd sa ceara comisie sa se investigheze pe sine insusi =))

 5. Bandiții bolșevici care au jefuit România 32 de ani strigă „hoții !”.

 6. Sa nu uitati ca cel mai mare gunoi din sectorul 1 sunteti voi astia de la PSD cu sediul in Kiseleff.

 7. Da’ ce, s-au terminat verificarile achiziilor de tot felul din vremea PSD ?

 8. N-ar vrea ei sa se formeze astfel de comisii la toate primariile conduse de PSD? Sa ceara asta la partid

 9. Der acord ! DAR NUMAI dupa ce anchetam – judecam si condamnam DEFINITIV achizitiile de DIAMANTE ale fostului „premare PSD” ! Clar banditi PSD ?

 10. Sunt supărați ca nu mai au bani firmele de casa ale pesedeului??? Li s-a tăiat macaroana și asta ii irita nespus, le pleacă baronii la pnl…

 11. Hai ca v au lasat nervii!!Ati luat o razna de ciuda!!