G4Media.ro

Șeful Partidei Romilor, Nicolae Păun, anunță că îl sprijină în campanie pe…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Șeful Partidei Romilor, Nicolae Păun, anunță că îl sprijină în campanie pe Piedone. Ce spunea candidatul PUSL la congresul romilor în urmă cu cinci luni: ”Ești dotat din naștere cu aripi”

Președintele asociației Partida Romilor “Pro Europa”, Nicolae Păun, a anunțat luni că a semnat adeziunea la PUSL și va merge în campania electorală alături de Cristian Popescu Piedone, candidatul la Primăria București, potrivit unui comunicat. De asemenea, Nicolae Păun a anunțat că îl susține pe Piedone jr. la funcția de primar al Sectorului 5.

Cristian Popescu Piedone a fost în noiembrie 2023 autorul unui derapaj la adresa romilor. El i-a spus președintelui Partidei Romilor, Nicolae Păun, că ”e dotat din naștere cu aripi”, aluzie la un termen jignitor asociat cu etnia romilor.

Dialogul dintre Piedone și Nicolae Păun:

Piedone: Îi mulțumesc prietenului și fratelui meu. Dacă nu ne-am despărțit 39 de ani, chiar dacă am avut plafoane de zbor separate, tu fiind dotat din naștere cu aripi, eu ce să fac, sunt un avion mic de vânătoare

Nicolae Păun: Eu n-am probleme cu zborul

Piedone: Păi nu ai, că te-ai născut…

Dialogul a avut loc pe 5 noiembrie 2023 la Congresul Reprezentanţilor Comunităţilor de Romi din România.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Ferentari,Ferentari …eu care stau pe Trompetului sunt învățat cu asemenea păsări.Ce vor face cei din Primăverii,Herăstrău,dacă ajunge Primarul capitalei Pardaian ăsta de Piedone?sigur vor intra în depresie.

    • Pai din cate stiu golanasu ala de viceprimar al doamnei Firea se lauda ca e de pe la Toporasi. Deci Bucurestiul a mai inghitit in sec si in alte randuri.

  2. Fara discutie Piedone ar fi un dezastru pentru PMB, nu stie cu ce se mananca un oras european in sec 21, dar pentru Sectorul 5 eu zic ca a facut cate ceva in aceasta jumatate de mandat pe care a avut-o. La o plimbare aleatorie se vad cateva scuaruri noi noute, cateva pavaje intre blocuri, cateva locuri de joaca noi, multe interventii de curatare a spatiului public, una peste alta ceva mai multa demnitate pentru cel mai oropsit sector. Pacat ca dupa doar un mandat nici ala complet, deja vrea sa paseze altuia functia. Si sper din suflet sa nu ajunga primar al orasului.

  3. Va întrebați de unde are Piedone in sondaje 40%. V am spus ca au facut sondajul in sect 5.

  4. relax, nimeni nu-si bate capul sa acceseze fondurile europene (NEETS)