G4Media.ro

Șeful ISU Hunedoara, confirmat cu coronavirus

Șeful ISU Hunedoara, confirmat cu coronavirus

Șeful ISU Hunedoara, colonelul Viorel Demean, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid-19. El a confirmat pentru Hunedoara Liberă că testul său este pozitiv.

„Aseară a venit rezultatul și este pozitiv. Sunt asimptomatic. Imediat voi merge la Timișoara, unde voi fi internat la Spitalul de boli infecțioase. Eu eram în izolare încă de sâmbăta trecută, de când au fost confirmați pozitiv Adrian David, Florin Oancea și Lucian Heiuș”, a declarat Viorel Demean.

Demean a fost la o ședință la care a participat și administratorul public al Devei, Adrian David, însă șeful ISU Hunedoara spune că s-a aflat la distanță de acesta.

Acum, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Hunedoara se va face o anchetă epidemiologică, stabilindu-se care au fost persoanele cu care acesta a intrat în contact.

Sursa Foto: Deutsche Welle

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. De ce să meargă la spital dacă nu are simptome? Să stea acasă cuminte, să nu se vadă cu nimeni și să vină DSP sau cineva după două săptămâni să îi facă doua teste la câteva zile distanță și să îi zică dacă mai are sau nu virusul în organism.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.