G4Media.ro

Șeful Interpol Costa Rica despre reținerea Elenei Udrea și Alinei Bica: ”Nu…

Șeful Interpol Costa Rica despre reținerea Elenei Udrea și Alinei Bica: ”Nu a intervenit nici o presiune internă sau externă. Puterea judiciară e separată de puterea executivă”

Șeful Interpol Costa Rica, Gustavo Chinchilla, a respins miercuri seară într-un scurt interviu pentru corespondentul Antena 3 că ”Nu a intervenit nici o presiune internă sau externă” pentru reținerea Elenei Udrea și Alinei Bica.

”În Costa Rica, puterea judiciară e separată de cea executivă”, a mai spus șeful biroului Interpol din Costa Rica.

Oficialul costarican a mai spus că Alina Bica a fost în audiență la Interpol în urmă cu patru luni.

„Într-o audiență, doamna Alina Bica s-a prezentat la biroul Interpol însoțită de consilierii săi legali într-un mod foarte politicos. La acel moment nu ne-a oferit locația, dar am păstrat contactul cu avocații ei care ne-au lăsat informații de contact”, a spus el. „Cu doamna Elena Udrea nu am avut niciun tip de contact, niciun tip de abordare și imediat după reținerea doamnei Elena, unul dintre avocații doamnei Alina Bica ne-a contactat și eu i-am spus că era timpul să se predea, că cel mai bine era să se prezinte singură la Tribunalul penal al Întâiului Circuit judiciar din San Jose. Dar, el mi-a spus că urma să vorbească cu doamna Bica și că apoi ne va contacta din nou”, a dezvăluit șeful biroului Interpol Costa Rica, potrivit Antena 3.

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Asica in Costa Rica justitia nu e subordonata ADNului si securistoizilor?!? Ce prosti…

 2. Ai înțeles greșit señor poli, nu a zis nimeni nimic de vreo presiune, e vorba doar de un tată nițel cam chior, care dorește cu disperare să-și vadă fiica de curând născută…!

 3. Ce sa vezi , acuma Elena și cu Bica sunt niste martire , a fost o emisiune la latrine in care se vorbea de condiții din închisoarea celor două și ce sa vezi e mai rău decât în România de 1000 de ori , in doua lunii cat sta in Costa Rica se reabilitează fetele. Dabia acum începe viața lor , sa vezi acuma exorcizare când o să iasă din pârnaie . Să vezi pe câți o să i toarne . Dabia aștept să iasă mai repede de acolo . In Romania era îngrijorată de șoareci , acolo să se îngrijoreze de șoareci cu , cuțite și droguri . Asta da viața pentru prima președintă a țării Luminăția ei Elena Udrea .???? Am uitat și la multi ani în pușcărie fetelor .

  • Singurele personaje care primesc suport mediatic la antene sunt infractorii. De aici rezultantă ar fi=) antenele componentă a grupului Infracțional.

   Să nu uităm de urări că vin sărbătorile.
   La și mai mulți ani ! Cu un circuit prin bulău prin toate țările de pe acolo. Salvador, Nicaragua, Mexic …

 4. Se actioneaza ca sa le aduca statul roman „acasa”? Acum trec cele doua luni!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.