G4Media.ro

Șeful DNA, despre dosarele legate de pandemia COVID-19: ”Prejudiciile estimate sunt enorme/…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Șeful DNA, despre dosarele legate de pandemia COVID-19: ”Prejudiciile estimate sunt enorme/ S-au trimis în judecată 72 de dosare cu zeci de inculpaţi”

Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a afirmat joi că au fost trimise în judecată peste 70 de dosare „cu zeci de inculpaţi” în legătură cu pandemia de COVID-19.

„Avem o situaţie mai aparte, pentru că am început să evidenţiem aceste cauze începând cu anul 2020 – cauze în legătură cu pandemia de COVID-19. S-au trimis în judecată 72 de dosare cu zeci de inculpaţi. Şi, acum, pe rol încă în lucru 90 de dosare cu infracţiuni în legătură cu situaţia pandemică, în care sunt deja suspecte sau inculpate peste 122 de persoane. Prejudiciile estimate sunt enorme”, a declarat Crin Bologa cu ocazia prezentării bilanţului DNA pe anul 2022.

sursa: Agerpres.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Lumea’i pro.asta, normal ca pune botul la orice!!
    De la pandemii, la raz.bo.aie…….media!!

    • Să înțelegem că în ultimii doi ani oamenii au murit de ciudă că alții s-au vaccinat și au purtat mască, iar ucrainienii s-au dat cu capul de pereții apartamentului până s-au dărâmat de ciudă că media scrie orice pentru a face ochișori și dolărei?

  2. Ai nu mai spune!!!!!Și în instanta sunt achitați toți asa bune sunt dosarele făcute de voi.Sunteti penibili.Sunteti categoria de salariați cel mai prost pregătită.

    • Exact! Sunt întocmite astfel încât cei vinovați sa nu răspundă niciodată, după ani și ani de zile în care dosarele sunt tergiversare, ori „fapta nu exista” ori „faptele s-au prescris”. Mai ales când e vorba despre jaful din perioada „plandemiei”.Având în vedere ce implicații sunt și pana unde au ajuns șpăgile, vor găsi câte un acar- paun care sa plătească dar niciodată cei cu adevărat vinovați nu vor plăti.

  3. Cei mai bine platiti bugetari cu calificativele si rezultatele cele mai slabe. De ce-i mai platim?