G4Media.ro

Șeful Apelor Române: Povestea unei familii care a acaparat conducerea a două…

Sursa Foto: Ervin Molnar/ Facebook

Șeful Apelor Române: Povestea unei familii care a acaparat conducerea a două instituții din județul Mureș / Recorder.ro: Mesajul postat ocolește destul de stângaci elefantul din încăpere / Este o manipulare facilă și pe alocuri ridicolă

Șeful Apelor Române, Ervin Molnar, despre care Recorder.ro a dezvăluit că a forțat schimbarea directorului de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Mureș, susține că acesta ar fi fost promovat de nașul său, fost director la Administrația Bazinală de Apă Mureș. Recorder îl prezentase pe Ovidiu Ianculescu, fostul director SGA Mureș, drept un tânăr inginer, profesionist de 36 de ani care a urcat trepele profesionale pe forțe proprii, fără afiliere politică, ajuns prin concurs în funcția de director  în 2019. 

”Nașul Cristian Bratanovici și-a pus finul (pe Ovidiu Ianculescu), în 2017, în funcția de inginer șef al SGA Mureș. Cum? Simplu: din pix, fără concurs! Mai departe, finul ocupă această funcție timp de doi ani, tot fără concurs. Abia în 2019 este promovat în funcția de director SGA Mureș, printr-un concurs organizat sub conducerea aceluiași Cristian Bratanovici”, scrie Molnar într-o postare pe Facebook.

Șeful Apelor Române, Ervin Molnar, numit în funcție de PNL, mai susține că Bratanovici, numit de PSD director general adjunct la Apele Române, ar fi implicat într-un dosar de luare de mită și trimis anul acesta în judecată.

În replică, reporterul Recorder.ro, Alex Nedea, scrie tot pe Facebook, că răspunsul șefului Apelor Române ”ocolește destul de stângaci elefantul din încăpere, mutând discuția spre rudele lui Ovidiu Ianculescu și încercând să-l discrediteze”.  Nedea susține că ”este o manipulare facilă și pe alocuri ridicolă, așa că vă invităm, încă o dată, să discutăm despre fapte”.

”Faptele spun că Ovidiu Ianculescu nu este membru în niciun partid politic și și-a ocupat funcția de director prin concurs, având în spate o pregătire de specialitate cu studii în domeniu. De asemenea, faptele arată că oamenii din corpul de control al instituției pe care o conduceți au intrat peste el în birou și i-au cerut demisia, după care pe postul său a fost numit un membru PNL, fără nicio pregătire în domeniu și fără niciun concurs”, notează reporterul Recorder.ro.

Recorder.ro a scris că mărturia lui Ovidiu Ianculescu, directorul de la SGA Mureș demis la presiunile noului șef al Apelor Române instalat de liberali,  arată cum funcționează, de fapt, depolitizarea instituțiilor publice promisă de Ludovic Orban în momentul preluării mandatului de prim-ministru: în domeniul gospodăririi apelor, 13 membri PNL fără nicio expertiză în domeniu au primit funcții de directori în ultima perioadă.

În locul inginerului Ovidiu Ianculescu, la conducerea Sistemului de Gospodărire a Apelor Mureș a fost instalat Ionuț Cengher, fost șef la o firmă care vinde băuturi alcoolice și aparete de cafea, detașat de la Senat, după cum el însuși recunoaște în ancheta realizată de Alex Nedea.

Postarea lui Ervin Molnar, șeful Apelor Române

„Adevărul iese la iveală ca untdelemnul deasupra apei!”

FOR THE RECORD: Povestea unei familii care a acaparat conducerea a două instituții din județul Mureș.
În orice campanie electorală se nasc povești. Unele inspirate din fapte reale, altele, scorneli din guri interesate.

Aleg să vă spun o poveste reală: cea a fostului Director ABA Mureș și a Directorului SGA Mureș – NAȘ și FIN (în cazul în care nu știați).

Și, ca într-o relație autentică de cumetrie, nașul Cristian Bratanovici și-a pus finul (pe Ovidiu Ianculescu), în 2017, în funcția de inginer șef al SGA Mureș.

Cum? Simplu: din pix, fără concurs!

Mai departe, finul ocupă această funcție timp de doi ani, tot fără concurs. Abia în 2019 este promovat în funcția de director SGA Mureș, printr-un concurs organizat sub conducerea aceluiași Cristian Bratanovici.

Între timp, nașul Bratanovici, numit de PSD director general adjunct la Apele Române, este implicat într-un dosar de luare de mită. Ulterior, în 2020, dosarul penal a fost finalizat și trimis în judecată. La începutul aceluiași an, Cristian Bratanovici demisionează din funcția de la nivel central, dar și din cea de director ABA Mureș.

La rândul său, finul își dă demisia din funcția de director SGA Mureș în același timp cu nașul său.

Acum câteva zile, finul a venit în fața lumii (într-un reportaj Recorder) și a vorbit despre cum a fost presat sa își dea demisia, ca și când lucrurile s-au întâmplat ieri și nu în urma cu 8 luni.

Nicio vorbă însă despre Nașu’, nici măcar că lui i-a depus demisia, așa cum zice legea.

Mă întreb serios de ce domnul Ovidiu Ianculescu și-a amânat 8 luni furia și tristețea și a ales să vorbească despre presiuni în plină campanie electorală?

Postarea reporterului Recorder.ro, Alex Nedea

Pentru că tot primesc mesaje despre reacția mizerabilă a postacilor PNL la materialul nostru, plină de minciuni și manipulări, pun aici răspunsul Recorder la postarea din miezul noptii a lui Ervin Molnar.

„Vorbiți cu atâta nonșalanță despre acapararea instituțiilor publice de parcă n-ați face parte din filmul ăsta. Acum două zile am publicat un material video în care prezentăm – cu dovezi clare, cu nume și prenume – cum instituția pe care o conduceți și partidul din care faceți parte a numit, prin detașare, cel puțin 13 membri PNL, fără niciun fel de experiență în domeniu, la conducerea unor instituții județene și regionale de administrare a apelor. Asta nu vă sună a acaparare? Nu credeți că, pe lângă povești despre relele făcute de alții, ar trebui să oferiți niște răspunsuri în legătură faptele dumneavoastră și ale partidului din care faceți parte?

Mesajul pe care l-ați postat – precum și comunicatul Apelor Române (instituție pe care o conduceți) – ocolește destul de stângaci elefantul din încăpere, mutând discuția spre rudele lui Ovidiu Ianculescu și încercând să-l discrediteze. Este o manipulare facilă și pe alocuri ridicolă, așa că vă invităm, încă o dată, să discutăm despre fapte.

Faptele spun că Ovidiu Ianculescu nu este membru în niciun partid politic și și-a ocupat funcția de director prin concurs, având în spate o pregătire de specialitate cu studii în domeniu. De asemenea, faptele arată că oamenii din corpul de control al instituției pe care o conduceți au intrat peste el în birou și i-au cerut demisia, după care pe postul său a fost numit un membru PNL, fără nicio pregătire în domeniu și fără niciun concurs.

Ascultați înregistrarea din materialul nostru și o să vedeți că se menționează numele dumneavoastră, iar unul dintre membrii corpului de control folosește sintagma „o să mă întrebe dacă am rezolvat”. N-ați dori să răspundeți de ce vă doreați atât de tare să rezolvați și de ce corpul de control al instituției pe care o conduceți folosește astfel de tactici de intimidare?

Afirmați, totodată, că Ovidiu Ianculescu și-a amânat opt luni furia și tristețea și vă întrebați de ce a ales să vorbească abia cum. În primul rând este o minciună: știți foarte bine că Ovidiu Ianculescu a depus o acțiune în instanță pentru anularea demisiei la numai câteva săptămâni după ce a fost forțat să plece din funcția de director. A depus și o plângere penală, a trimis și o scrisoare către administrația prezidențială.

O știți foarte bine pentru că, drept pedeapsă pentru aceste acțiuni, a fost detașat în județul Maramureș și există o înregistrare din care reiese că această pedeapsă a fost dictată de la vârful instituției pe care o conduceți. De ce apare Ovidiu Ianculescu abia acum într-un reportaj Recorder?

Pentru că acum câteva săptămâni a văzut un material în care am prezentat un caz similar – cazul lui Ilie Covrig de la Direcția Silvică Mureș – și după aceea a hotărât să ne contacteze. Cam așa se întâmplă: când un om iese în fața și vorbește despre tăvălugul numirilor politice, alți oameni prind curaj și încep să vorbească și ei. Ne pare rău dacă această stare de fapt vă produce îngrijorare.

Nu în ultimul rând, vă rugăm să le transmiteți colegilor de partid care afirmă, în diverse comentarii, că Recorder a refuzat să vă includă poziția în material deși dumneavoastră ați acceptat interviul, că această minciună poate fi foarte ușor demontată. Avem înregistrarea telefonică dintre dumneavoastră și reporterul Recorder în care afirmați că sunteți foarte ocupat și că nu știți dacă puteți găsi timp pentru un interviu.

Avem și dovada apelurilor din zilele următoare, la care nu ați mai răspuns, în ciuda insistențelor noastre. În ceea ce ne privește, ne-am fi dorit foarte mult să realizăm interviul, pentru că în fața camerei ați fi fost obligat să răspundeți la întrebările amintite mai sus, pe care continuați să le ocoliți cu perseverență. Vă asigurăm că încă așteptăm răspunsurile. Nu doar noi, ci și sutele de mii de oameni care au vizionat materialul Recorder.”

Citește și

Investigație Recorder.ro: Singur împotriva partidului. „Copile, nu te pune cu ei că te vor face praf!”

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

54 comentarii

  1. Eu înțeleg din tevatura asta ca: USR, PNL, PSD =aceiași mizerie. În concluzie nu votați partidele parlamentare. Eu cred ca voi vota altceva.

    • Vezi ca a inceput scoala online!

    • Nu inteleg de ce ii bagi pe cei de la USR in aceeasi oala! Au facut si ei ceva asemanator si nu stim noi?

    • cu partida roma sa votezi. sa nu minti sa pui stampila pe psd ca in ultimii ani

    • Ce înțelegi e treaba ta dar eu pot să-ți zic că am dat o căutare în pagină să văd unde apare USR în articol și surpriză, singurul match e pe comentariul tău. Pare că înțelegerea ta are un foarte, foarte mare grad de subiectivitate 🙂

    • Don’t feed the troll.

    • Reportajul e o marturie cutremuratoare despre cum un om a fost calcat in picioare de catre partidul numit Partidul national Liberal, prin seful PNL Mures, Ervin Molnar. Fortat sa demisioneze, amenintat, trimis la 200 de kilometri de familie. In locul acelui om a fost pus un trepadus liberal prin delegare, care nu are habar despre ce cauta acolo, e fost agent vanzari bauturi. Felul cum se comporta Ervin Molnar acum arata ca nu regreta nimic, doar ca nu l-a strivit complet pe acel om, sa nu mai aiba de gand sa riposteze. PSD-ul pare un partid aproape rezonabil, dupa ce te uiti la „liberalul” Ervin Molnar

      Si concluzia „logica”a postacului venit la datorie: PSD si USR sunt acelasi lucru, eu nu mai votez pe nimeni.

      Ok, stati acasa, dar vedeti ca altii or sa mearga. Se cam ridica valul si o sa va striveasca.

    • Am vazut pe Facebook filmul despre demiterea acelui tanar director, din postarea unui mare aliat al PNL. Vlad Voiculescu.
      Trebue sa recunosc ca, pe langa zelul lui VV de a-si ataca aliatul, impresia mea a fost ca aici PNL estet prins pe picior gresit.
      Citind acest articol, mi-am consolidat parerea. Postarea lui Ervin Molnar este neconvingatoare, un om nu este inlocuit decat daca in activitatea lui s-au gasit greseli, nu scormonind cine ii este nasul. Daca existau motive, le spunea.
      In schimb, reporterul Recorder.ro, Alex Nedea, argumenteaza convingator.
      Inca imi mentin parerea buna despre guvernul Orban. Tinand cont de tara in care traim, nu ma asteptam sa nu apara asemenea cazuri. Dar ma astept ca Orban sa le abordeze corect, sa demonstreze ca intradevar reprezinta un altfel de politica.

    • Pai hai sa vedem ce optiuni ai….hmmm….. e tiganu ala simion….. prm….. udmr…pro ala….

    • Unde vezi tu ceva despre USR?
      Cat despre votat altceva….? Te faci ca nu intelegi sau CHIAR NU intelegi?

    • USR ? Șmecheria celorlalți e sa spună că USR e la fel

  2. si directorul de la pnl are experienta pai stie toti stalpii si copacii din toate satele in targu mures unde a pus afisele.Nu stie nimeni mai bine ca el zona ,pai se compara asta cu facultatea aia de hidro pe care o fac toti fraerii.

  3. Aha, vesnicul razboi PNL-PSD. Mai decat cu lucratorii din securitate. Cine are rude care au lucrat in PSD si nu migreaza in PNL, ghinion.
    Lasa, ca dupa alegeri, la fel va spunem si noi: ghinion!

  4. Domnu’ Molnar, ceea ce faceti dvs. se cheama, in terminologia celor care se ocupa cu gospodarirea apelor „ red herring” si pentru asa ceva sa stiti ca m-a dat afara de la gradinita, la un moment dat!!!

    Daca nu stiti ce-i aia sofism, poate va invata @Gabriela Constantinescu, ca le preda si alora ceva mai mici, de la liceu. Dar aveti mare grija, ca doamna nu suporta minciunile, aburelile si umblatu’ la sentiment – e drastica rau la note si la critica! Sa nu ziceti ca nu sunteti avertizat! 😈

  5. Cu alte cuvinte domnul Molnar a facut dreptate : l-a dat afara pe baiatul ala care era inginer pe domeniu ca e nasit de nu stiu cine. Bun! Si a pus in loc pe un baiat bun de la partid, care nu are studii, are 2 clase peste tren, habar nu are ce face si cu ce se ocupa institutia respectiva. Hai ma…mars de aici.

    PS …cele 2 reportaje recorder au schimbat preferinta electorala a multora, inclusiv a mea.

    • Hai zi zau, cu limba scoasa!
      De fapt ambele parti au dreptate: pnl-istii au trimis la plimbare un psd-ist (chiar fara carnet, cum era asta) si l-au inlocuit cu o mazeta de-a lor.

    • Mare greseala sa fii suporter politruc indiferent de turma ideologica . Pe acest subiect au ajuns oamenii sa se certe inclusiv in familie , sot cu sotie , copii cu parinti , pentru ce toate acestea – pentru niste ticalosi jefuitori .

    • @amicu, asta e traducerea „liberala”a anchetei?

      E o gluma buna. Dar nu va ajuta, oamenii au inteles altceva: liberalul Molnar a fortat sa presioni aproape mafiote sa demisioneze un om care avea studii de specialitate, zece ani de experienta si castigase un concurs pentru postul de director. Si a pus in loc pe unul care a fost agent vanzari bauturi alcoolice, membru de partid, consilier al senatorului liberal Chertes.

      Apropo, PNL-ul ii mai cauta inca caretul de partid al acelui om dat afara ca sa „aranjeze” povestea? Ghinion, nici macar nu era membru PSD.

    • Sigur ca da silicoane … si marmota invelea ciocolata.

    • sincer!..sunt tare curios..care ar fi noua ta preferinta electorala?

  6. Domnul Molnar pare-se că are si domnia sa o firmulita preferata „privata” Telesat Service, cu mămica, cu tăticul si cu fratiorul, adică tot un clan care suge banii companiei publice.
    No, e o pură coincidență ca Telesat Service a obținut contracte publice, dom’ director Molnar e luptător anticorupție adevarat.:))

    • Nu-i pericol. DNA se mai ocupa doar de politisti care iau spaga in cutii de pizza. A avut domnul Predoiu grija.

  7. Politizarea institutiilor pubice este cancerul societatii noastre,Analfabeti functional,politruci de cea mai joasa speta populeaza institutiile noastre,cu psdisti,pnlisti etc.Trebuie data o lege privind depolitizarea institutiilor.Acest Ervin Molnar s-a plimbat pe la diverse ministere,maine va fi bun si la aparare,transporturi saufinante,tot un politruc nenorocit ramane!

  8. Pnl = psd
    Am vazut si interviul, mi-a placut de nou director, nu a stiut saracu ce atributii are ca director, da are timp sa invete, doar este pnl-ist.

    Baga her ficus explicatiunea!
    Tot psd e de vina? Io cred ca pnl este psd, plus ca acaparat cateva mii de pesedei.

    Pacat de tara asta, avem toate resursele de care avem nevoie dar nu-i cine sa le valorifice.
    Asa-i cand ai presedinte profesor , soferi pe post de parlamentari si betivi ca premier.

  9. Idem la Sibiu, noul director de la ape e fiul unui primar PNL și are nici un fel de experiență.

  10. Nu esti singurul .Mai ai un confrate in persoana mea.

  11. sa ni se explice de catre tovarasii de la PNL:
    – cine a trimis garda de control
    – cine a cerut sa se trimita garda de control
    – cine sunt cei din garda de control
    – de ce s-a procedat asa
    – daca si in alte cazuti s-a procedat asa
    bine sunt intrebari retorice, dar pentru vreo doua din ele se poate raspunde cu subiect si predicat
    e clar ca aia de la garda au fost trimisi doar ca intimidare
    se poate ca si fostul director sa aiba niste chestii in spate, dar ce se intampla ne arata cat de putred e sistemul creat de PSD PNL PMP ALDE UDE.MEREU PROMANICA

    • mi-as dori pe metoda propunerii/legii USR+, din guvernul Ciolos, ca managerii de spitale sa fie angajati pe concurs, sa se implementeze in toate institutiile statului angajarea managerilor doar pe concurs, si facuta nu de nasi sau alte aparat pcr

    • @Andrei: de multe ori omul trebuie sa inteleaga din start – e acceptat in acea pozitie dar cand i se cere sa o elibereze nu va comenta inutil

  12. A AVUT CINEVA CURIOZITATEA SA SE UITE PE ORGANIGRAMELE CELOR DE LA APE ?
    MULTIPLE NIVELE DE SEFI SI DIRECTORI. SEAMANA CU ARBORELE GENEALOGIC AL REGILOR FRANTEI.

  13. Fericiti facatorii de…usl…

  14. Omiteti Elefantul din Anticamera : USR cu Dan Barna e sortit esecului.

    Da, USL Rit Vechi, USL Rit Nou(Ponta + Tari) trebuie inchisi toti si pusi la munca pana la vine pofta de viata serioasa … Drepturile Omului sunt pt. Oameni, nu prea ne intelegem … Nu orice mamifer biped fara blana e si om …

    Asta-i Romania si prostii ii vor vota in continuare fara sa clipeasca(asta pt. ca televiziunile ii spala zilnic 25/24 pe neocortex iar majoritatea nu-si permit confortul sa ajunga pe G4Media…plin de fel si fel de scrantiti, de altfel, singurul ‘trust’ de media cat de cat ok … — si astia -s vanduti dar macar mai au o fasie de obraz …

    • De unde asa informatii? Da-ne si noua sursa ta de info sa verificam.
      Daca nu vei iesi la vot, spui ca nu vrei nici o schimbare si te aranjeaza situatia actuala din tara. Pe cine ii aranjeaza situatia actuala noi deja stim.
      Il cauti pe Cristos sa-l votezi si nu-l gasesti pe lista? Nu exista partide/candidati perfecti, niciodata, dar exista unii in liste care nu sunt corupti, nu au dosare. Mai este o sansa, trebuie de mers la vot.

  15. Omiteti Elefantul din Anticamera : USR cu Dan Barna e sortit esecului.

    Da, USL Rit Vechi, USL Rit Nou(Ponta + Tari) trebuie inchisi toti si pusi la munca pana la vine pofta de viata serioasa … Drepturile Omului sunt pt. Oameni, nu prea ne intelegem … Nu orice mamifer biped fara blana e si om …

    Asta-i Romania si p****** ii vor vota in continuare fara sa clipeasca(asta pt. ca televiziunile ii spala zilnic 25/24 pe neocortex iar majoritatea nu-si permit confortul sa ajunga pe G4Media…plin de fel si fel de scrantiti, de altfel, singurul ‘trust’ de media cat de cat ok … — si astia -s vanduti dar macar mai au o fasie de obraz …

    • ca de obicei USR+ e de vina pentru tot .. treci la loc … nota 1

    • 1. Aici discutam de niste mizerii facute de PNL, nu de USR
      2. „USR cu Dan Barna e sortit esecului.” Mai vorbim pe 6 decembrie seara cum arata „esecul” USR sub conducerea lui Barna. O sa va loveasca direct in plex „esecul”asta.

  16. Ca de obicei, Recorder da clasa de jurnalism de investigație!
    Respect.

  17. Lovitura de teatru:
    „Şeful SGA Mureş, destituit pentru „declaraţii care nu fac cinste” la scurt timp după ce fost numit politic în funcţie şi a recunoscut că nu se pricepe.
    Conducerea Administraţiei Naţionale Apele Române (ANAR) a precizat că decizia de destituire are la bază „declaraţiile care nu fac cinste” ale directorului Ionuţ Cengher. În fapt, acesta recunoscuse că nu se pricepe la gospodărirea apelor, fiind numit pe o filieră politică.
    Numirea lui Ionuţ Cengher (secretarul filialei Mureş a PNL şi candidat la Senat al amintitului partid) la şefia Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Mureş a stârnit un veritabil scandal cu iz politic. Directorul în locul căruia a fost numit (fără vreun concurs) Cengher, pe nume Ovidiu Ianculescu (care a ajuns pe funcţie prin concurs) a mărturisit presei că a fost forţat să demisioneze de către proaspătul director al Administraţiei Naţionale Apele Române (ANAR), liberalul Ervin Molnar, care l-ar fi ameninţat cu represalii dacă nu renunţă la funcţie. La scurt timp însă după numirea sa politică, Ionuţ Cengher a avut un moment de sinceritate în faţa ziariştilor şi a recunoscut că nu se pricepe la gospodărirea apelor, dacă că – asta e! – are sprijin politic. Se pare că tocmai această sinceritate a enervat conducerea Administraţiei Naţionale Apele Române, care la scurt timp l-a destituit pe Cengher, lansând către presă un comunicat maliţios, în care se vorbeşte despre declaraţii publice „care nu fac cinste”, iar fostul director, Ianculescu, este înfierat că ar fi ocupat în trecut o funcţie prin aceeaşi metodă a numirii. De asemenea, conducerea ANAR induce ideea că de vină pentru politizarea funcţiilor este… starea de de alertă care a blocat organizarea de concursuri. Iată în continuare comunicatul integral transmis „Adevărul” de către Apelor Române.
    https://adevarul.ro/locale/targu-mures/Seful-sga-mures-destituit-declaratii-nu-fac-cinste-scurt-timp-fost-numit-politic-functie-recunoscut-nu-pricepe-1_5fbe75a05163ec42713c8f14/index.html

    Dle Johannis, clientelismul PNList va place, nu spuneti nimic, bag seama, ca aseara ati infierat cu mandrie prezidentiala clientelismul PSDist!!

  18. Pot sa zic lui Molnar ala un mare „hai, sictir!”. Chiar am urmarit, cu mare revolta, reportajul si am vazut care e diferenta intre omul ala care a luat postul prin concurs, care stia ce vorbeste, care are in spate ani de munca in domeniul hidro si studii de specialitate, si ala pus de PNL pentru ca a pupat in cur pe Tanda si pe Manda, care, intrebat cum de a accesat functia respectiva, daca nu are studii in domeniu si nici vechimea solicitata (conditia de a fi pe functia respectiva era sa aiba min 5 ani de vechime in domeniu), a spus, aproape cuvant cu cuvant: ” eu nu aveam de unde sa stiu care sunt cerintele functiei”. Poftim? Da tu ce trebuia sa stii? Reporterul: Care e numarul Legii Apelor, Biblia activitatii dvs? Ala: vax raspuns. A, adica a zis ca stie ce e in lege, dar nu stie numarul. Raspuns de gradinita… Reporterul: Ok, spuneti-mi ce stiti din lege, de pilda….Si l-a intrebat omul citind de pe net. Evident, ala era la pascut oile, habar n-avea despre ce e vorba. Iar Ianculescu, ala doba de carte, spunea ceva de genul: langa Odorheiul Secuiesc este un baraj, barajul ZETEA, un baraj mare. Orice decizie privitoare la barajul respectiv se ia de catre cel in functia respectiva, adica de habarnistul ala pus de PNL, la acest moment. Daca barajul respecti nu este manipulat cum trebuie, o lama de apa cat un bloc cu 4 etaje se indreapta direct spre Odorhei. Ca sa vedeti cata inconstienta, cata lipsa de respeonsabilitate, cata nepasare!!! Nu am auzit pana acum de Ianculescu asta, dar, doar ascultandu-l, iti dai seama ca stie despre ce vorbeste, in timp ce tampitul alalalt, habar n-are ca poate lua decizii care sa produca adevarate tragedii. Deci, mr Molnar, sef la Apele Romane, degeaba incerci sa-l denigrezi, sa arunci pisica moarta in alta gradina. RUSINE PNL!!!

  19. ERVIN ARE DREPTATE ! În viziunea PSD+USR nu ai voie să te atingi de oamenii lor chiar dacă sunt ”numiți” politic ( Ciordache, et Co). Mai mult FESENEU a mers pe principiul prietenului interlopilor, Codrin , cum că facem orice ”pentru că PUTEm” .
    Hai să fim puțini cu mintea acasă și nu în sediile de partid : Pai dacă cineva iti da o palmă tipi de durere după … 8 luni ?

    • Citeste si replica celor de la Recorder si te vei lamuri. Si de ce pui USR langa PSD?!

    • Recorder este finantat de PSD si Voiculescu. Carmen Avram lucreaza sau colaboreaza cu Recorder. Ca acest film a aparut exact acum inainte de alegeri explica multe. Si da, in privinta lui Ianculescu, Molnar are dreptate. Concursul promovarii a fost un simulacru! Ar fi bine sa patrundeti toate datele cazului ca sa puteti emite opinii pertinente! Iar Recorder sa nu-si imagineze ca ne pacaleste cu „neprihanirea” lor ca s-ar putea sa vin data viitoare cu niste informatii care o sa-i coste mult si bine imaginea!
      Pana atunci as avrea sa faca publica sursa de finantare! nu, nu patreon, sursa reala cea care le ofera capacitatea sa intretina o redactie dotata cu atatea echipamente profesioniste, foarte scumpe!

  20. Ați tot repetat, și nu se înțelege ce vreți sa ziceți.

  21. O epica lupta intre peneleu si pesedeu, institutia respectiva fiind depesedizata prin penelizare. Supraiz, surpraiz, suntem foarte indignati, in Romania ultimilor 30 de ani nu s-a intamplat niciodata asa ceva, nu, nu! Dar, guess what, s-a intamplat la fiecare schimbare de guvernare, in toate companiile si institutiile de stat oamenii lui x fiind inlocuiti peste noapte cu cei ai lui y, adica incompetentii „lor” sunt inlocuiti cu incompetentii „nostri”. Iar asa zisele concursuri pe post, sa ma scuzati, sunt invariabil masluite, castigatorul fiind stiut dinainte. Tot sistemul de stat e ticalos si putred, de sus pana jos.

    • Traduc ce ati scris: „stati linistiti la locurili voastre, tovarasi! Nu mai e nimic de facut, totul e putred”

      Ei, o sa vezi ca e ceva de facut. Ne vedem pe 6 decembrie.

    • Da, da, plusereul o sa ia 200% din voturi, ii vor vota oamenii cu ambele maini. Asa ies calculele, cand ai creier de silicon.

  22. Intr-o tara normala, dupa investigatiile Recorder PNL+PSD = USL ar trebui sa ia sub 10% la parlamentare!

    • Intr-o tara normala, dupa investigatiile Rise Project, Habarnam ar fi trebuit sa se ascunda in fundul padurii. Na ca nu e asa, ba mai mult, vine sa dea lectii de „corectitudine” politica in mod sfidator.

  23. Procuraturs ar trebii sa se autosesizez pentru megacorptia si abuzurile de ls Mures, patronste de Molnsr. Asts inainte sa distruga imagones PNL.

  24. PNL isti sau PSD ist se cearta .prezentand fiecare argumente diverse.Se cearta nu pentru functii ci pentru ciolan ,pentru salarii de nabab ,pentru functii care aduc multe favoruri si influienta.PNL isti au luptat in transee de ani de zile.Astazi isi capata recompensele .In viitor vor fi noii baroni,noii imbuibati.Daca analizam mai atent vom constata ca ei nu se cearta pentru implimentarea unor proiecte aducatoare de beneficii pentru cetateni ,ei pur si simplu se hartuiesc pentru ciolan.PNL trebuie sa isi recompenseze membri de partid dar acolo unde sunt specialisti ,profesionisti ar trebui sa gestioneze situatia in favoare eficientei!!

  25. Dupa cum m-am asteptat de cand am citit articolul, un articol la comanda PSDista, acest „..” pus de nasi-su este folosit pe post de marioneta. PNL va castiga alegerile si cei ca el, pusi pe cumetrii si rudenie vor merge la groapa de gunoi a istoriei. Forta PNL, romanii adevarati stiu ca esti singura forta parlamentara care poate schimba Romania.

  26. Frumoasa lucrătură a oamenilor politici care ne conduc de 30 de ani! Ce așteptări sau speranțe sa avem cu acești neo-comunisti ? Romania nu are nici o șansă de dezvoltare reală cu asemenea politicieni ! Dacă vreți să vă creșteți copii și să aiba vreun viitor ,aici în tara ,trebuie făcută…..încă o revoluție ??!!?? O altă soluție de dezvoltare normala ,dar individuala este emigrarea ! Bafta și succes!!