G4Media.ro

Șefa TVR susține că Garcea a făcut ”satiră” în programul de Revelion…

Șefa TVR susține că Garcea a făcut ”satiră” în programul de Revelion și anunță că emisiunea ar putea fi difuzată din nou. Despre Iulian Bulai: ”un mic dictator”

Doina Gradea, președinte – director general al TVR, i-a răspuns deputatului USR PLUS Iulian Bulai printr-un comunicat de presă în care respinge criticile acestuia legate de de programul de Revelion al televiziunii publice, în care Mugur Mihăescu (cunoscut pentru rolul ”Garcea”) și Radu Pietreanu – ambii fondatori ai trupei Vacanța Mare, dar și Dan Bittman au luat în derâdere măsurile de combatere a pandemiei.

Doina Gradea îl numește pe Iulian Bulai ”mic dictator” care vrea să introducă ”cenzura” și susține că Garcea & co nu au făcut ”bășcălie” – termen folosit de politician, ci ”satiră”.

Mai mult, șefa TVR anunță că televiziunea națională ar putea reprograma programul de Revelion.

Replica Doinei Gradea vine după ce atât Iulian Bulai, președintele Comisiei pentru Cultură, cât și Doina Rusu, membru CNA, au criticat dur programul de Revelion de la TVR, în care au fost personaje principale Mugur Mihăescu și Dan Bittman, doi cunoscuți contestatari ai măsurilor de luate de autorități în timpul pandemiei. Ambii au pierdut sume importante din cauza acestor măsuri – Mugur Mihăescu pentru că e patronul unui restaurant, iar Bittman pentru că nu a mai putut susține concerte.

Mai mult, Gradea susține că cererea lui Bulai de demisie ar reprezenta ”cel mai grav atac al politicului asupra independenței editoriale a TVR”, deși președintele-director general al televiziunii publice nu are nici o legătură cu politica editorială a televiziunii publice.

Amenințarea directă a unui șef de instituție din partea unui parlamentar este o situație fără precedent și foarte periculoasă. Mai în clar, este cel mai grav atac al politicului asupra independenței editoriale a Televiziunii Române. Pentru ce, care e scopul? Veți ”curăța” (am împrumutat termenul folosit de dumneavoastră) toți PSD-iștii din TVR – înainte de a vă întreba cum veți face asta, am și alte curiozități: cum veți identifica PSD-iștii, prin ce metode? Și ce altă instituție de presă va urma după TVR?… Domnule deputat Bulai, aveți idee către ce alunecați dumneavoastră aici?

Comunicatul integral al Doinei Gradea:

Deputatul Iulian Bulai (Președintele Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în masă din Camera Deputaților) spune pe Facebook că ”Doina Gradea trebuie să plece”. Am parcurs textul să aflu motivele pentru care domnul Bulai cere asta și m-am lămurit. Ca mesajul meu să fie clar și să nu ne pierdem în amănunte, iată părerea mea:

1. ”Pe banii noștri, TVR 1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie”, e de părere domnul deputat Bulai . Mi-e greu să cred că domnia sa nu știe ce înseamnă bășcălie dar dacă, totuși, îi scapă sensul, îi pot spune că bășcălia e una, satira e altceva. Dacă la bășcălie se pricepe oricine (poate și dl. Bulai, nu știu, nu-l cunosc) la satiră nu toată lumea. Tocmai de aceea, pentru programul de Revelion, TVR a apelat la doi cunoscuți umoriști, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu: pentru a face comedie. Deci umor, satiră, comedie, nu bășcălie.

2. Eu nu am intervenit în propunerile de programe TVR pentru seara de Revelion. Experiența de zeci de ani în televiziune m-a învățat că cenzura (voi reveni la acest cuvânt) nu duce la nimic bun. Responsabilii TVR care au decis includerea acestui show în seara de Revelion își asumă acest program iar din cifrele de audiență rezultă că nu a fost o alegere greșită. De altfel, acum, chiar la ora la care scriu acest răspuns, presa, facebook, mediul online, sunt efervescente pe marginea acestui subiect. Ceea ce, oricât ar părea de curios, e bine pentru Televiziunea Română.

3. Aș reaminti aici, în treacăt, că Televiziunea Națională a fost încă de la debutul pandemiei (și continuă să fie) alături de autorități, în prima linie în lupta cu noul coronavirus SARS- CoV2. Dar asta nu înseamnă că nu putem râde pe marginea acestui subiect. Nimic nu este tabu când vine vorba de umor. De pildă, există în Statele Unite un show numit Saturday Night Live care ridiculizează, satirizează, râde de oricine e important și cunoscut, de la vedetă Hollywood la politicieni. Iar noi privim cu admirație spre Statele Unite și am vrea să facem televiziune ca ei – puteți contrazice asta, domnule deputat Bulai?

4. Acest program de Revelion nu a încălcat Legea 41/1994, în baza căreia Televiziunea Română funcționează, și nici legislația audiovizuală. Cu respectul pe care-l port aleșilor din Parlamentul României, membrilor Comisiilor de Cultură, vă rog să considerați că televiziunea publică este și poate fi oricând un subiect al discuțiilor oficiale, nu al declarațiilor pe Facebook. Televiziunea publică nu este o temă de dezbatere politică – in trecut, politicul a asistat la acumularea de datorii de peste 150 de milioane de euro. Partea bună este că, de trei ani, această problemă nu mai există și TVR înregistrează un profit real. (n.m.: acest punct a fost un respiro pentru punctul cinci, cel final)

5. În punctul dumneavoastră de vedere, domnule deputat Iulian Bulai, există însă ceva ce mi-a atras atenția, ceva grav. ”Voi chema în curând la Parlament reprezentanții CNA pentru a ne oferi un punct de vedere asupra acestei situații. Firea, Olguța și Dăncilă au plecat. Doina Gradea trebuie să plece din TVR și să ia cu ea și pe partenerii PSD care au mai rămas acolo. Ne întâlnim în sesiune ordinară în februarie și începem curățenia” – frazele dumneavoastră, începând cu tonul imperativ și până la esența lor, trădează vorbele unui mic dictator.

Amenințarea directă a unui șef de instituție din partea unui parlamentar este o situație fără precedent și foarte periculoasă. Mai în clar, este cel mai grav atac al politicului asupra independenței editoriale a Televiziunii Române. Pentru ce, care e scopul? Veți ”curăța” (am împrumutat termenul folosit de dumneavoastră) toți PSD-iștii din TVR – înainte de a vă întreba cum veți face asta, am și alte curiozități: cum veți identifica PSD-iștii, prin ce metode? Și ce altă instituție de presă va urma după TVR?… Domnule deputat Bulai, aveți idee către ce alunecați dumneavoastră aici?

Bref, ar trebui să recitiți și să reflectați la gravitatea vorbelor dumneavoastră iar dacă veți recunoaște că ați greșit, vă voi accepta scuzele. Voi rămâne însă cu mirarea că un om atât de tânăr cum sunteți ar dori reintroducerea cenzurii. Dar, atenție!, să nu ziceți că nu v-am spus, cenzura poate face mari servicii umorului și se poate întoarce împotriva celui care o dictează.

În încheiere, vă urez un An Nou cu inspirație și echilibru!

Doina Gradea

Președinte-Director General al SRTv

PS: În buna tradiție a Televiziunii Române, din respect pentru telespectatori, vă facem cunoscut că, sub genericul devenit brand ”Dacă doriți să revedeți”, managementul TVR 1 și TVR 2 poate decide să reprogrameze programul de Revelion.

Foto: Doian Gradea (Inquam Photos/ George Călin)

Citește și: 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

130 comentarii

  • Se numește telecomandă, se vinde cu televizorul. Încă mai ai un tv vechi? In ce timpuri era cenzurată presa și audio-vizualul?

  • @ Editorial Urban, asta cu telecomanda e fumata demult, veniti cu ceva nou, daca sunteti capabil(a). Problema e, ca trebuie dati jos politrucii din postul public TV.

  • PROFESIONISTA ACEASTA ZICI CA A TERMINAT SCOALA PROFESIONALĂ LA 30 DE ANI ! O satiră ușoară că tot e la modă: Doamna zici că-i un calendar..are zilele numărate.

 1. Tanti asta nu-mi place, dar ce a spus este corect.

  • daca ai cauta mai multe desprea ea , ai ajunge la concluzia generala : tre sa plece si sa raspunda ptr nereguli gasite de curtea de conturi . in 2018

  • Incerc sa fiu obiectiv – cum e TVR pe profit cand toate veniturile sunt asigurate de la bugetul de stat ? Pai nici nu conteaza ce faci, esti tot timpul pe profit – ca veniturile alea asigura salariile in intregime.

  • Normal ca e corect ce spune , numai Ceausescu pedepsea directorii pentru opinii exact ca Bulai.

  • @Marius,
   Pt că TVR nu a cheltuit niciun leu din banii proveniți din reclame și publicitate. A fost o șmecherie găsită de conducere.

  • Dan e troll plătit. Numai trolii vorbesc sub forma „nu-mi place, dar are dreptate”.

  • Bună ziua încep prin a spune că nu m am uitat la TVR de 20 de ani greșeala celor de la TVR a fost când nu și a făcut publicitate cu programul de revelion cu acei actori și cintareti celebri pt a avea reitng 20% toată lumea s-ar uitat la antena 1 la porcăria lui Dan negru același lucru de 20 de ani preluată de acum 40 de ani din revelionul cu mască și fără mască
   PS am văzut pe net emisiunea la TVR și îmi apăru rău că nu mai am uitat în noaptea de revelion

  • A raspuns corect, clar si punctual! Junele, Bulai, ar avea de invătat, dacă ar citi cu atenție articolul!

 2. Dictatoarea TVR îl acuză pe Bulai că e dictator.

  Hoţul strigă hoţii.

  • Bine punctat.
   Dna Doina Gradea are multe grade, vă asigur, altfel n-ar fi rezistat cocoțată într-o asemena funcție, indiferent de partidul politic aflat la putere. Cercetează și apoi vezi.

  • Vladimire, ai gasit studentul bine dotat care sa te faca sa te simtzi femeie?

 3. Un program de tot rahatul, o adunătură de răsuflați dar… DAR, progresistul de rând percepe satira și libertatea de exprimare doar când se face mișto de biserică și de alte mici lucrușoare care vibreză cu intelectul omului nou.

  • Gunoiule, te faci că nu înţelegi problema, că TVR ia bani de la stat ca să-şi bată joc de regulile de pandemie impuse de stat.

  • @Putinel,
   Care „pandemie”? Ultima pandemie a fost cea din secolul trecut, 1918-1920. Ce are în comun gripa asta cu aia de atunci?

  • Nu va suparati pe Barbu, atat poate el sa inteleaga… in termeni medicali se numeste retard.

 4. Neo-marxistul Pulai Deleanu merită aplauze la scenă deschisă la al V lea Congres al urmașului PCR marele USR sau noului URSS

  • Cine scrie? Chiar admiratorul lui ceasca, czc.

  • @„emoticoane”,
   Chiar așa de greu o fi să ții minte cum te cheamă? Ține buletinul la îndemână, nu mai folosi desene.

  • Sa explic: De fapt pe acest site, cineva foloseste mai multe nume, se semneaza inclusiv cu emoticonul, ca sa mascareasca emoticonul, iar „Barbu Gh.” poate fi unul dintre acele nume. El mascareste, el se intreaba, dar cu alt nume, el isi raspunde, cu alt nume. De ce? Pentru ca poate.

  • Pretene anonim, czc

   Cum este definit acest Neo-marxism ?
   Cati ani aveai in 1989 ?

   Numai bine iti doresc ,
   anonim cu id RealGogu

  • Daca erau niste lgbt, era perfect.Toti marxistii useristi iubesc spirala!

  • Da @gogu aveam 14 ani

  • Da @realgogu sau @gogu aveam 14 ani și spre deosebire de acel „preten” acum la 45 avem „ioropa și peroadă” ești mulțumit? Eu nu

  • Iar emoticoana 🤔 e chiar ea cea despre care vorbește că ar folosi mai multe nick uri

  • @czc
   Despre tine era vorba.

  • Interesant acest nou scandal …când vedem în reluare programul? Eu l-am ratat și nu cred in părerile altora! Am văzut până acum destule spinări flexibile…..

 5. Neo-marxistul Pu lai Deleanu merită aplauze la scenă deschisă la al V lea Congres al urmașului PCR marele USR sau noului URSS

 6. Aceasta gradea a DEGRADAT tvr!

 7. Zburați-o mai repede pe nesimțita asta, Doamne cât tupeu tipic PSD-ist. Singură nu va pleca niciodată, demiteți-o urgent!

 8. Se zice ca sa nu judeci oamenii dupa infatisare; in acelasi timp, materia este modelata de spirit.
  Cu cat este spiritul mai grosier cu atat materia mai grosiera si mai inerta…
  Uitandu-ma la fata distinsei doamne, …nu mai am alte comentarii.

  • Când judeci oamenii după înfățișare sigur apar probleme psihiatrice .Mai erau unii care voiau numai ochi albaștri și nu erau din Valahia dar virușii circula și afectează grav neuronii .

  • Pai da, așa este: Gradea a scos din pana sa doar ,,un mic dictator” dar din carnea sa s-ar scoate cîte un mic pentru fiecare român!
   Notă. Acest text este o satiră, umor, comedie..

  • În CAER erau oameni inteligenți.

  • Adevărul e că madam e umflată de la atâta râs, așa de bună a fost satira lui garcea.

 9. Intrebarea principala este: a fost TVR sub Doina Gradea independenta dpdv politic sau nu? Eu as inclina sa spun ca nu, institutia a fost pesedizata in mod evident (nu e timp de detaliere, aici). In aceste conditii a invoca „independenta” institutiei este chiar „de porc”.

  Iar intrebarea secundara este: ce a realizat managementul condus de Doina Gradea la TVR din punct de vedere al misiunii sale principale de informare a populatiei, al audientei si dpdv financiar? A realizat ceva din toate astea? Raspuns evident, nu, nimic, nada.

  Asadar, Doina Gradea trebuie sa plece.

  PS
  Mentionarea „brandului” DACA DORITI SA REVEDETI in comentariul Doinei Gradea este o greseala de tactica. Tradeaza slabiciune evidenta si frica. Pentru ca da, de zeci de ani TVR relua programele de revelion asa cum erau ele. Pozitia corecta ar fi fost sa ignore ideea in cadrul mesajului de raspuns catre dl Bulai si sa interzica (omita) reluarea emisiunii lui Garcea, sugerand maleabilitate si echilibru. Asa insa, demonstreaza ca nici nu are sange in instalatie si va recurge si la santaj. Atata o duce capul, sa dea o replica de porc.

 10. Domne, dobitoaca asta trebuie schimbata imediat! Trebuie desființată televiziunea publica, poate făcut un canal cultural, unde nimeni sa numai numai aibă ambiții poltice. Clar sub nicio forma numai trebuie reînființata, ci distrusa orice lurama lăsată de TVR. E o negare a inteligentei ca sărmăluța sa mai fie încă pe acolo și alte nulități. Dar cine sa aibă curajul sa facă asa ceva? Să-i țina pe Dinescu și cristoiu, postsenilitate?

 11. USR să se ocupe cu același tupeu de pensiile speciale de ce au mai promis în campania electorală. Oare de ce nu sar ca arși când stiu că foarte mulți speciali cumulează pensia specială cu salariul ocupând locuri de muncă ale tinerelor care stau în șomaj sau pleacă din țară și vor dezvolta economia altor state. Apropo stie cineva exact câți pensionari speciali nesimțiți cumulează pensia specială cu salariul nesimțit de la stat. Cât despre bugetarii ăștia greoi de la TVR restructurări din temelii di reduse salariile acestor trantori.

  • Degeaba încerci să schimbi subiectul. TVR trebuie desfiinţată, însumează tot ce-i mai rău la români, minciuna contra cost şi e o gaură neagră a bugetului.

  • @Putine, mujicule,
   Ce subiect a schimbat? Din ce gașcă este Pulai? Ce-au promis că vor face cu pensiile?

   Ești omul G4? Că te cam protejează cenzorii lor?

  • @barbu minte mica micuta de tot, cine a facut PENSIILE SPECIALE ? USR+ ?
   SAU PSD / PNL / PMP /ALDE / UDMR / PDL si toata gasca lor?

   voi vreti acum USR+ peste noaptea sa rezolve TOATE PROBLEMELE societatii stricate de 30 de ani de catre clica PCR-FSN-PSD-PNL-USL ..

 12. „cap de porc” nu a aflat ca s-a schimbat sursa banilor? de fapt ei au in ADN, PSD si banul moka

 13. Tupeu de borfas. S-a obisnuit prea tare cu banutzul public si si-a luat-o in cap! Aici sunt 100% de acord cu USR! Respect! Locul acestei hoaste este la AUR, probabil isi pregateste un loc caldut la ei cu declaratiile astea de borfasa! Gradea pentru noi este doar Sosoaca doi, asta pe limbajul galeristilor auristi!

 14. Garcea și satira….. Pe bune??? Contradicție în termeni!!! Cu siguranță, „bășcălie” e un termen mult mai potrivit!!!! Satiră mai găsești la Divertis, nu la Vacanța Mare….

  • Satira zice tanti? Mai degraba prostie pe bani publici pentru a contibui si mai mult la gradul de analfabetizare al romanului de rand care si asa este e la coada Europei cu o proportie de 50%+ semianalfabeti

 15. Vacanta Mare este de un prost-gust sinistru, nu i-am putut suporta niciodată. Dar acest Bulai, care aduce la figura cu Trotki in tinerețe, ar trebui sa o lase mai moale cu neo-marxismul. Democrația înseamnă ca ai voie sa faci bascalie, chiar de prost gust fata de mult iubitii conducatori. In caz contrar ne întoarcem la tezele din iulie ale tovarasului.

  • bascalie fata de metodele de pandemie???? pe bune? ia mori ma tu, atunci linistit.
   nu are nimic de-a face neo marxismul cu ce se discuta aici. mai ia dexul ca ai lacune majore. nu cunosti sensul cuvintelor.

 16. De ce trebuie să plătesc retardarea populației la TVR din banii mei?
  De ce plătesc postaci (indiferent de culoare politică) din banii mei?

  Din seria întrebărilor fără răspuns în Statul Mafiot România.

 17. …Cine a pus baba de serviciu Gardea, Garcea, Gardea. Gadea…pe o asemenea functie ??? Personajului, ii plac la maxim barfele la bancuta din fata blocului, sedintele de asociatie de locatari, manelele cu Gutza si umorul cu ratatii de vacante mari ? Anumite specimene ar trebui sa traiasca vesnic in pesteri si sa se hraneasca cu „barza, varza, viezure” …Suntem totusi in secolul XXI, nu hantena 1…

 18. Ce bașoldină! Ce tupeu! Ce bani nemunciți și nemeritați!

 19. Am impresia ca ca madama asta nu prea are proprietatea termenilor! Clar nu se poate asocia termenul de satira la scalambielile maimutoiului ala de garcea. Deci, nu, daca ce s-a produs la tvr e numita satira atunci ne dam seama cat de jos a ajuns televiziunea publica!

  • Foarte jos. Mă întreb cât de jos se poate ajunge?!?! Nu mai urmăresc de foarte mult timp emisiunile difuzate pe TVR1, ca de altfel a majorității posturilor tv. Excepție: teleenciclopedia, care mă deranjează atunci când se repetă. Iar ca post de televiziune mai urmăresc Digi, cel mai adesea online, de obicei vinerea emisiunea cu dl Cristian Tudor Popescu.

 20. Asta se pipi în moaca noastră exact cum face marele ,,zeu” de la Constanța.Ăla cu slujbele de noapte. Tupeul este maxim: tipic omului nou format și implementat de PSD varianta dragnistă! Cine mai este așa bun ca ea? Doar americanii mai au programe ca televiziunea noastră?! Sau noi ca ei…

 21. A mai fost unul care se credea infailibil si acum se odihneste la „hotel”. Il cheama Dragnea…

 22. Cand ai cunostinte care au decedat din cauza virusului nu gusti asemenea glume.
  Este trist ca nu s-au gandit si la cei care au murit, la familiile si prietenii lor. E lipsa de respect, ca sa nu zic bataie de joc…

  • Bătaia de joc a fost făcută la adresa unor boi care au condus starea de urgență și au gestionat ca niște boi situația sanitară vezi cazul Suceava ,măști supraevaluate și neconforme ,purtarea măștii singur în parc etc Astea sunt problemele pe care l-au parodiat nu morții nimănui

  • @Kiki,
   Corect.

  • Cineva avea dreptate. Cei care sunt covidsceptici sun niște criminali care se bucură că nu au murit ei sau cineva drag lor. Pe noi cei patiti nu ne întreabă nimeni. Dacă sunt așa de viteji de ce nu se duc să se infecteze singuri să vadă cum e.De ce nu merge Șosoaca in focare ?V-ați întrebat vreodată cine îi plătește să ne vadă morți?

  • @Eliott Ness care-i faza cu voi cei patiti? Adica ce vroiai sa va cante vesnica pomenire in noaptea de Revelion. Data viitoare , asculti cu atentie ce-ti prezinta Arafat & co pe toate morgile TV, poate te ocoleste valu’.

  • @Nesscafe,
   Cu ce să ne infectăm? Cu gripă? Când ne-o veni rândul. Ai avut botniță? Te-ai distanțat?

 23. Cei care sunteti „oripilati” de programul de revelion de la TVR , nu aveti telecomenzi .
  Nu cred ca ati fost obligati sa urmariti programul respectiv .
  Unora le place Johannes Brahms , altora le place Dan Bursuc sau Florin Salam , asta nu inseamna ca unii sau altii trebuiesc a fi blamati .

 24. Sa ne asteptam la exact aceeasi atitudine sfidatoare de la toti politrucii PSD plantati in diverse institutii si consilii de administratie. Doina asta nu admite ca e responsabila in fata parlamentului, nu partidului.
  Cat despre satira, tot satira facea Leana lui Costel, talentata interpreta a tragicului personaj Mugur Mihaescu, si cand protesta in piata Victoriei contra masurilor pentru combaterea pandemiei (in speta mastile)? Macar atunci nu era platita din banii nostrii. Poate asta e diferenta, poate Doina confunda ironia cu satira.

 25. Asta ne abuzeaza pe banii nostri!Si ce zice: nu va placut,stati ca v o mai trag o data!
  Este rupta de realitate.Daca unuia de pe margine ii mai admiti sa numeasca spectacolul ala grotesc silos,libidinos satira,presedintelui tvr nu i poti recomanda decat sa se impreuneze cu bacalbasa sa vedem ce iese!

 26. ASTA BRAVEAZA STIE CA I PE FINAL, pbl e ca trebuie resetata toata cloaca .

 27. Este clar ca stie ca pleaca dar poate spaga cuprindea si reluari cu bonusuri!

 28. Replica “duamnei” este chintesentsa PSDi-ismului, agresivitate, santaj, aroganta. Imi aduce aminte de Iordache cu a sa “alta intrebare”. Replica graviteaza numai in jurul profitului /audientei, nimic de bun simt, nimic de problema de fond. Comparatia cu SUA isi da autogol, pai in SUA cu ~250k infectari si ~3k morti pe zi nu isi permite nimeni sa faca batjocura. “Duamna” sunt 1.8 milioane de morti la nivel
  global! “Duamna” e un carnagiu! Satira dvs este o mizerie si un scuipat pe memoria mortilor! Sa va fie rusine!

 29. Cum.ziceam, dl. Bulai, porniti declaratiile belicoase numai DUPA ce stiti cum poate fi ejectata doamna si mai ales, DUPA ce stiti ca puteti sa o faceti.

  Altfel, plecati la lupta in genunchi si o sa ajungeti sa râdă inclusiv sustinatorii dvs.
  Urmarim subiectul, sa vedem cum se termina, dar pare ca ati inceput cu greseli de incepator. 🙁

 30. Cum e posibil sa fie păstrată în funcție această duduie, în condițiile în care audiențele TVR au scăzut de la un an la altul?
  Nu a performat, afară !

 31. Doamna sau Domnule max , consider ca este vorba despre gusturi in materie de divertisment .
  Nu imi permit sa blamez gusturile cuiva in materie de divertisment , si in occident sau SUA sunt multe emisiuni care sunt extrem de acide , din punctul meu de vedere programul de la TVR , a fost unul foarte SOFT . Opinia mea este , ca in realitate actuala majoritate doreste sa puna mana si pe TVR .

  • De ce? Că este pesedistă? Sau e națională…

  • Poate reusiti sa digerati programele la tvr,lucru’ care nu-mi iese,da’ schimbarea nu numai a conducerii se impune ,avem divertisment mai bun s-au mai putin bun e vorba de gusturi,care poate fi promovat la televiziuni private,la o televiziune publica e de preferat un umor rafinat alaturi de emisiuni culturale …

 32. În contextul actual trebuie să punem toți umărul și să ne aducem fiecare aportul ca să ieșim cât mai repede din criza actuală. Cu atât mai mult instituțiile publice care au interesul să se repornească economia, sursa lor de venit. Lipsa de educație și de răspundere civică a celor care conduc instituțiile publice duc la uciderea celor mai vulnerabili dintre noi.

 33. Personal, o percep pe aceasta doamna Gradea, ca pe „Sosoaca de TVR”! Ambele platite din taxe si impozite, doar ca una este aleasa de 10% din 30 si ceva % de alegatori, iar ailalta este impusa de interese de gasca hoata si manipulatoare! In privinta lui Garcea: „unde nu e nici Dumnezeu nu cere” iar Bitman „nu toti imbatranim la fel, unii isi pierd demnitatea in caz ca au avut-o”. Problema ramane la nivel de 500.000 de urmaritori/privitori/ascultatori ai acestei mizerii din noaptea de Revelion, uite asa ne lamurim cam ce este cu cei 10% de alegatori hAUR-isti! Explicatia ramane in nivelul de educatie si, mai ales, autoeducatie al natiei.

  • La USR oare cati fatalai or fi mai ramas?

  • Tristă este tara in care trăim , pentru că sosoacele și sosoacii diriguiesc formarea noii generații . Când văd două gaspadine sovietice bălăcărind inteligenta și bunul simț , îmi vine să strig : sa o mai văd o dată prim pe veorica și pot să mor liniștit ! Cât de naiv am fost sa „fac””revoluția și să iubesc GOLANIADA , pct 8 de la Timișoara ? Un lucru e cert: ceausescu și dragnea sunt nemuritori , iar Doina Cornea și Radu Filipescu, niște oameni pe care nu ii meritam !

 34. De ce nu ma mir!
  Fix asa am comentat in 3.01.2021 la Ora 4:28pm, spuneam asa:
  „Dar, daca dnei Doina Gradea ii place Garcea cu emisiunile lui?!
  Eu NU cred ca individa da pe dinafara cu cine stie ce VALORI morale sau umane sau profesionale!!!
  Nu m-ar mira, ia uite la ce „nivel” de exprimare si de barfe si se cobora Doina Gradea in Septembrie 2015……” si scriam depsre limbajul suburban al dnei Gradea intr-o disputa publica cu Andreea Berecleanu!
  Intr-adevar, s calambaiala de prost gust a lui Garcea e pe gustul dnei Gradea, asta e nivelul ei de Cultura, de Divertisment, cum sa ne miram ca TVR nu face deloc audienta.. iar acum ca a saltat in audienta cu Garcea, NU e deloc motiv de lauda, doamna Gradea, ar trebui sa va fie rusine, ca o asemenea subproductie a aparut la Televiziunea Publica a TARII in noaptea de Revelion si ati gasit 500000 de telespectatori(oare ce nivel de Educatie au, merita sondaj!)!
  Tot TVRul trebuie deratizat, sobolanime e acolo, cu Dna Gradea in functie!
  NU inteleg de ce ar continua sa ramana in fruntea TVR, acum cand majoritatea PSDragnea nu mai e!
  Trimiteti-o in mediul privat, la TVurile comerciale, sa faca acolo astfel de subproductii, de emisiuni de calitate indoielnica, daca ea sustine ca asta e umor si compara cu emisiuni de umor de succes!
  NU la TVRul a carei Misiune DECLARATA e EDUCAREA telespectatorilor, asa cum scrie si in Legea TVR si pe Site-ul TVR e locul ei!
  Rusine, mai mare rusinea sa continue in fruntea TVR o astfel de individa care nu intelege nimic si e absolut INCOMPATIBILA cu ROLUL TVR!

 35. Aceasta ,,leană” trebuie sa dispara de la conducerea TVR, parca nu era îndeajuns la câți români tineri li s-a ,,poluat” mintea din WC-ul ,,vacanta mare” trebuia pus și capacul cu programul de Revelion – culmea pe banii românilor.

 36. Tuta se crede Elena Ceausescu, un picior in dos fulgerator si un audit financiar detaliat.
  Se aude PNL sau deja faceti discutii cu PSD ?!!!

  • Nu știu de ce am feelingul că kam așa e … Hai să fim serioși – Gradea trebuia de mult zburată de la TVR .Nu știu ce alt partid – la guvernare ! – lăsa televiziunea de stat , publică (sic !) condusă clar de opozanții politici . N-am mai auzit sau văzut niciodată așa ceva pe nicăieri … Deci două concluzii , ambele pueril de simple : ori înțelegere /troc , ori prostie crasă ! Alegeți ce doriți !

 37. Asta e o ciumata roșie! A sfidat bunul simț 4 ani sub protecția PSD-ului!

 38. Hahahah, ce satira si umor ma tavalesc pe jos de ras. Opriti-ma ca nu mai pot.

  Doina Gradea e proooooasta, grasa si urata. Vai ce umor am.
  Cheliosul cu batic in cap are fata de limbric nervossss. Hahaha nu mai pot.
  Bittman e un don juan fanat bine de tot.
  Hahaha da mosneagul asta se da tinerel. Daneee sa dai banii de la Bancorex inapoi. Hahaha. Da’ ce bine ti-ar sta tie in zeghe ma. Cati copii au murit in Romania ori n-au facut carte ca sa furi 2,6 mil USD, amorezule luate-ar dracii! … vai frumosule de ce bine ti-ar sade la cazan.

  Vai dar ce umor am azi.

 39. Bun,cu astia cu educatie precara ne am lamurit.
  Ce ne facem cu cei ca stolojan care vad ca l dojeneste pe parlamentarul usr invocand libertatea de expresie? Pai ma stolo draga,care mureai prin 2004 dupa care ai supt mult si bine la bugetul acestei tari,tvr este post public.Cine i a oprit pe zombii astia sa faca o oferta si sa bata la usile tuturor televiziunilor comerciale?Uite colegul tau igas,ministru de frunte al tau si al lui basescu sta toata ziua la rtv.La fel si talmacean cotizant important la voi in partid se scalambaie de zici ca i bagat la 220 si nu zice lumea nimic; sunt prostii vostrii,televiziunile voastre, sa fie de capulvostru,dar nu la televiuiunea publica.

 40. Un raspuns demn de o emisiune pt nivelul populatiei !!
  Este ca la Teodosie de la Constanta
  Raspunsuri cu ironie de mahala care se adreseaza unei categorii „de mahala”
  Ca asa se ridica nivelul educational al une tari cu garcea si alte personaje de acelasi calibru ! Cum spuneau unii de acelasi fel cu ei : DACA PUTEM sau ALTA INTREBARE
  Asa se alege praful de o tara

 41. Numai când vezi : „140000 de euro din bani publici pentru câteva ore de abjectii pe postul național” și nu mai ai nevoie de alte detalii. Nu înțeleg ce se analizează atât?! Ăla ar trebui să fie umor,satiră sau ce? Înseamnă că nu se cunosc definițiile termenilor și din nou nu e nimic de analizat. Mizeriile astea trebuiesc eliminate urgent din viața publică. Astea sunt de fapt resturile securiștilor și al tradatorilor de țară,ei la rândul lor fiind aceeași mizerie cu predecesorii.

 42. Eu vad in spatele actiunii USR, nu sanctionarea satirei sau bascaliei, care pot fi discutabile, ci indignarea pentru ca taticul Iohannis a fost subiect al momentelor de umor. Altfel, ideea ca programul de divertisment ne-ar educa anti/pro comportament civic este o prostie.
  Daca TVR urmarea educatia civica in noaptea de revelion ar fi putut sa transmita 3 ore de selectie a discursurilor ultra sofisticate ale lui Iohannis: „purtati masca, respectati distantarea” etc.
  In legatura cu cheltuirea banului public, D-na G ar trebui felicitata. 50 mii Euro pentru 2-3 ore de program de Revelion, cu pozitia a 5-a ca audienta nationala? Hai sa vedem cat se cheltuia cu 4-5 ani in urma pentru programul de revelion al TVR, cu audiente infime. In rest, sa auzim de bine! A.

  • eu vad ca nici nu stii pe ce lume esti. in emsiunea aia s-au luat la misto masurile de preventie ale pandemiei. de aici si scandalul. iohannis e ironizat de ani de zile, daca era sa faca ce zici tu, facea de mult, nu acum. deci nu tine. bine ca postezi 3km de tampenii.
   doctorii aia isi risca viata zilnic si prostii ca tine si ca tvr ii iau la misto. fraieri ca va trateaza, eu va dadeam afara si va lasam sa muriti in chinuri.

 43. TVR a ajutat la Eurovisionul cu Laura Bretan in a lovi in castigatorul Eurovision Romania (posibil, si al Finalei), prin alegerea a 2 membri in Juriu care nu au fost impartiali, ci razbunatori (existand inregistrari de la Selectie cand acestia declara ca LB e cea mai buna; si-au schimbat decizia la presiunea neomarxistilor/globalistilor nu numai de pe Facebook, care vroiau razbunare impotriva unei concurente care a declarat ca voteza pentru Familie) , incalcand regulile corectitudinii profesionale, ajutand regulile corectitudinii politice. Toate se platesc, numai ca acum, cu Bulai lucrurile sunt foarte grave, fiind vorba de Cenzura neomarxista !

 44. Dupa frauda de la Europarlamentare (si nu numai), cu „tablletele” (softul ilegal) care nu au mai recunoscut 1,5 milioane de voturi repetitive in Sectiile Speciale (majoritatea pentru USR, mai putine pentru PNL), multi din cei pacaliti de-abia asteptau o scanteie. Oricum, e clar ca vor veni si mai multe. Totusi, ce a facut Bulai nu e numai o scanteie, ci o Explozie care ne duce in anii ’90. Va fi de lucru, dar important e ca lucrurile se vor regla… Cenzura nu poate exista dupa 20 20.

  • Da @realgogu sau @gogu aveam 14 ani și spre deosebire de acel „preten” acum la 45 avem „ioropa și peroadă” ești mulțumit? Eu nu

  • pleaca ba cu frauda ta de aici. nu mai fuma halucinogene.

  • „Macron-șeful STS, la Sibiu. Luptă între nemți, francezi și americani cu un singur câștigător: Ionel-Sorinel Vasilca.” DCNews. 27 iulie 2019.
   De ce nu a modernizat STS sistemul 112, în ciuda alocărilor de fonduri generoase de la buget? Diferite ipoteze pot fi luate în calcul, de la focusarea pe alte priorități, cum ar fi alegerile, până la sprijinul politic pentru structurile de conducere ale serviciului. Însă, în contextul întâlnirii șefului STS cu președintele Franței, Emmanuel Macron, la summitul de la Sibiu, s-ar putea ca miza să fie cu totul alta. Modul în care STS își realizează așa-zisele obiective de investiții poate explica atât tragedia avionului căzut în munți, cât și imposibilitatea localizării în timp util a sărmanei fete ucise cu bestialitate la Caracal.
   Noul scandal de la STS explodează în timpul procedurii prin care CE verifică statele membre care nu și-au îndeplinit obligațiile privind numărul de urgență 112.
   Modernizarea sistemului 112. New Generation 112
   În vara lui 2018, STS și-a anunțat intenția de a reface practic vechiul sistem 112 migrând spre NG112 (New Generation 112) conform noului standard emis de EENA (European Emergency Number Association). Simplu și frumos, STS și-a rezolvat rapid, ca de obicei, problema finanțării (aprox 40 mil. EUR) și a lansat o procedură de licitație publică.
   Implicați în acest proiect au fost dnii Sorin Vasilcă (Director General) prin brațele sale înarmate (generalul Bărănescu – șef al departamentului de achiziții, Lisette Păun, adjuncta sa, și lobbist-ul instituției pe lângă guvernul României, col(r) Constantin (Titi) Alecu, nașul de altfel al generalului Baranescu).
   Trei consorții, pe lista scurtă. În final, pe lista scurtă au rămas :
   – un consorțiul americano-român, condus de americanii de la Avaya Communication;
   – un consorțiu francez format din Orange și Atos;
   – Telekom România, în consorțiu cu o puzderie de firme legate într-un fel sau altul de Sebastian Ghiță. După evaluările tehnice rezultatele au fost următoarele (publicate pe SICAP) :
   – Consorțiul americano-român condus de Avaya – 92 pct din 100 (și 8 ani garanție la soluție, cu referințe extinse în diferite locuri din lume)
   – Consorțiul francez Orange – Atos – 75 pct din 100 (și 5 ani garanție)
   – Telekom și Sebastian Ghiță – 74.5 pct din 100 (și tot 5 ani garanție).
   În privința prețurilor, toți cei trei sunt practic la același nivel (diferențe de câteva sute de mii de lei la un proiect de 189 de milioane de lei).
   Într-o țară normală nu ar fi fost vreo problema de adjudecare, mai ales că americanii de la Avaya sunt sigură firmă din lume la acest moment care pot pune pe masă o soluție funcțională verificată. Mai puțin pentru STS și blocul său de conducere (S. Vasilcă, Baranescu, Lisette Păun și C. Alecu).
   Întâlnirea cu Macron, de la Sibiu, decisivă?
   Aici apare specificul STS și două argumente decisive pentru adjudecare :
   – Directorul de proiect al Orange Atos este un ofițer STS, plasat strategic de francezi în această poziție.
   – Meetingul scurt al directorului STS, Sorinel Vasilcă cu președintele Macron în timpul reuniunii de la Sibiu în care se pare că acesta a obținut promisiunea fermă a lui Vasilcă pentru a ceda acest business Franței (chiar dacă Orange-Atos nu aveau soluție tehnică și era departe ca performanțe – 75 de pct față de 92 ale americanilor) .
   – La schimb, Macron se pare, ca informație pe surse, ar fi putut să-i promită lui Vasilcă o poziție de forță în nouă structura militară europeană condusă de Franța la Strassbourg, după expirarea mandatului acestuia în 2021 (pe modelul francez aplicat și în cazul lui Dacian Cioloș – apărarea intereselor franceze pe timpul mandatului de comisar European al acestuia și promovarea acestuia într-o poziție înaltă în Parlamentul European).
   Ca urmare, STS a decis că Orange este câștigătoare a acestei licitații, indiferent de nivelul tehnic, care ar fi trebuit să fie decisiv, așa că tot proiectul a rămas în faza contestațiilor.
   PS: De ce e Romania singura tara care are, Nedemocratic, un Serviciu de Informatii implicat in Alegeri ? Si, pe deasupra, si cu Soft ilegal, neaprobat de AEP… Intrebare retorica.

 45. Hahaha, ce tupeu are indi vida sa vorbeasca despre dictatura, tocmai ea, care conduce institutia cu mana forte si are grija ca nimeni sa nu miste in front.
  Marsh, nesimtito!

 46. Stimata doamna Gradea, Ce s-a întâmplat în noaptea de revelion la TVR nu a fost nici satira, nici umor, ci numai niște insulte și atacuri nerușinate și într-un limbaj trivial. Cel mai bine ar fi sa va dați demisia. Nu mai așteptați sa fiți mazilita, căci oricum asta urmeaza. Știți foarte bine ca mazilirea va fi urmata de valuri de urale ale majorității salariaților, cu care ați avut controverse nesfârșite. Sa nu uitați când plecați, să-l luați și pe Cristache de la ora noua, un monument de echidistanta politica

 47. Curat ,,umor, satiră, comedie”, fă Doino!
  Iar dacă mai puneți la socoteală și că pdg-ua TVR a reușit performanța de-a băga Vacanța Mare în vacanța de iarnă, aveți tabloul complet al enorm de monstruosului simț al umorului al acestei Miss Piggy.

 48. Domnule Andrei, făceam referire la telecomandă, pentru comutarea pe alt program TV. În ceea ce privește, faptul că programele TVR-ului sunt realizate cu fonduri bugetare, dar toate programele posturilor comerciale, sunt finanțate tot din banii celor care fac audiență, respectiv tot din banii noștri, aveți cumva idee cam câte milioane de euro, a alocat guvernul pentru publicitate canalelor TV private. În conformitate cu comunicatele oficiale, această sumă este în cuantum de 50 milioane euro.

 49. Vreti demisii? Dar după incendiul de la Piatra Neamț am avut demisii ?? Acolo au murit oameni. După ce Bode gonea ca un nebun pe contrasens de era să omoare oameni nevinovați, am avut demisii??? Din contră el este ministru la interne…. După ce PNL a pierdut alegerile am avut demisii ? După ce molăul a chemat lumea la vot și s-au prezentat la vot 30 % din votanți cine își asumă , am avut cumva demisii ?

 50. Mai difuzați-o o dată dar începând cu ora 18 într o zi când e mutomanul gata să ne mai vorbească de peeeseeedeee, peroadă și ioropa, atunci să vezi audiență

 51. Indiferent că e bună sau rea,mizerabilă sau la obiect, de calitate bună sau îndoielnică, polemica și satira sânt manifestări ale „LIBERTĂȚII CUÂNTULUI, prima și cea mai importantă libertate, cea care le trage pe toate celelalte după ea.Dacă ai pierduto pe asta, ai pierdut TOT. Dreptul Divin stipulează că toți oamenii sânt egali așa că nimeni nu are dreptul de a pedepsi pe un altul pentru ce spune, INDIFERENT de ce spune.Sântem adulți(cei care sântem) și NOI ȘI NIMENI ALTCINEVA vom hotărâ ce vrem să vedem sau nu.

  • tvr si libertatea cuvantului, ha-ha-ha!
   ordinele primite de la psd prin tov. gradea se executa, nu se discuta!

 52. Să punem punctul pe „i”. Nu programul in sine, cât se poate de vulgar altminteri, a deranjat cel mai mult. Cel mai mult a indignat așa-zisul discurs al președintelui Iohannis, difuzat exact înainte de miezul nopții. Difuzat altă dată, la altă oră, era cu totul altceva. Și nu pentru că a fost un atac la Klaus Iohannis (care are scăderile lui), ci fiindcă prin acest ” discurs” a fost lezată însăși Instituția prezidențială. Fiindcă s-a mimat tribuna oficială, fiindcă a fost mânjită stema României, afișată dedesubt. Pentru asta, dvs și subordonații dvs care au aprobat difuzarea materialului trebuie sa demisionați. Urgent!

 53. Când mă mai trece și sunt prin Centru Vechi, o să mă kak in WeCeul lui gargea, fără să trag apa.
  Apa o va trage Bitman în calitate de angajat, că_concerte pe banii TVR sau PSD nu mai prinde in 2021.

 54. vai, cata lume cu gusturi subtiri pe-acilea!

  oricat de proasta ar fi fost emisiunea in cauza, si banui ca asa a fost, nu faci din ea o miza politica, cum a facut domnul Bulai!

  care este raul mai mare? introducerea cenzurii sau acceptarea calitatii proaste a unei emisiuni!

  eu zic ca cel mai rau lucru care se poate intampla in tara noastra este introducerea cenzurii sau schimbarea conducerilor institutiilor politice pe motive politice!

  si mai este un lucru! TVR nu detine monopolul in domeniu!

  in acest caz lucrurile sunt simple, audienta dicteaza si nu vrerea unui politruc si a poupincouristilor ce stau la spatele sau!

 55. Individa asta trebuie demisaă in regim de maximă urgenta. Și nu doar ea. Ci și Dârvariu Eduard, Tompea Carla, Lița Ionela, Shalit-Vornicu Smaranda. Adică toată echipa Garcea cocotată in conducerea TVR

 56. !Doru Marian Giurgiu

  tovarasu secretar general, ati dat ordinul pe unitate sau doar la popota?

 57. V’ati fi asteptat ca ialomitanca asta sa incrimineze cele doua gunoaie oltene si gunoiul bucurestean?

  Grup de umor? Gunoaie!

  Este clar ca suntem diferiti si nu avem nimic in comun. Nu ne puteti fortza sa fim in aceeasi tzara. Voi cu barbaria in sud si acolo sa plece toti de la noi. Care de la voi are valorile noastre din nord si din vest – sa urce atunci. De’un adapost si de’un rost s’o gasi pentru fiecare. Pe urma, insa, gata, gard de s^rma ghimpata si la Milcov si la Carpatii Meridionali si sa nu mai calcati pe aici nici cu viza pe pasaport, gunoaielor!

 58. !Baluba

  vai, vai, vai

  sarma ghimpata din cauza unor clovni? nici macar viza pe pasaport? atat de tare v-a durut emisiunea in cauza, ca ati fi dispus sa ardeti Constitutia Tarii, cea care spune ce spune la art.1?

  ce spirit revolutionar pe matale, cata intransigenta utecista, cat patos comunist, ati reusit sa ajungeti si in capitalism, in neoliberalism, in globalism si tocmai acum v-at gandit sa puneti sarma ghimpata, cand lumea se deschide?

  ati fost cumva secretar de partid, responsabil cu ideologicul ?

 59. Bună ziua încep prin a spune că nu m am uitat la TVR de 20 de ani greșeala celor de la TVR a fost când nu și a făcut publicitate cu programul de revelion cu acei actori și cintareti celebri pt a avea reitng 20% toată lumea s-ar uitat la antena 1 la porcăria lui Dan negru același lucru de 20 de ani preluată de acum 40 de ani din revelionul cu mască și fără mască
  PS am văzut pe net emisiunea la TVR și îmi apăru rău că nu mai am uitat în noaptea de revelion

 60. iar gradea este o mare scroafa, cocotata de psd in copacul tvr!

 61. Gradea la puscarie!

 62. !Florin

  *bine* am ajuns daca nu neica-fleica cere puscarie pentru un sef de la televiziune !

  traind in Coreea de Nord sau sunteti doar fan?

 63. Ea vorbeste de amestecul politicului, dar uita cum a fost pusa in post la TVR?

 64. Stimata doamnă ar trebui să ştie că TVR este subventionată integral din bugetul de stat, iar acest buget este alcătuit din taxe şi impozite pe care le plătestc cei care au un acoperis deasupra capului şi pe deasupra mai au si un loc de servici. Cred ca pâna aici, intelege . Ce nu intelege, domnia sa , este ca acest post este un post public national , ceea ce înseamnă că dacă un cetătean al altei tări vede aşa ceva , asimilează întreaga natiune cu emanaţiile acestui „grup” de satiră cum îl denumeşte domnia sa . La fel s-a întâmplat şi cu ţiganii(rromi) şi cu maneliştii şi cu hoţii români sau reţelele de prostituţie , etc. . Ideea pe care domnia sa refuză să o vadă este aceea că pe un post public naţional nu faci nici băşcălie şi nici satiră de lucruri grave. Aş vrea să o văd cam ce satira ar face despre evrei dacă tot îl face nazist sau dictator pe Bulai sau Johanis ? Putina demnitate nu cred ca ar strica TVR –ului doamnă , mai dragă .

 65. O televiziune nationala trebuie sa-si respecte onoarea si demnitatea emblemei ,nu sa fie partizana sau sa coboare standardul unor emisiuni , fie ele si de satira , la cel mai jos nivel. O rusine si un dispret fata de publicul telespectator, platitor de taxe ptr. a exista. .

 66. !Basil

  de acord cu punctul dumneavoastra de vedere, cu o exceptie….

  poti sa faci satira si despre lucruri grave, a se vedea *Viata este frumoasa*

  nu ai voie sa faci satira despre lucruri sfinte, sacrale…desi unii o fac si pe asta…

  problema TVR este reala, a calitatii programelor este reala, dar totul este mai mic ca importanta decat initiativa politicului in problema…asa cum a facut domnul Bulai, pentru ca la capatul drumului la o asemenea initiativa este cenzura….

  or ceea ce deosebeste capitalismul democratic de socialismul comunist este ca in cazul dintai opereaza factori cat de ca obiectivi ( audienta sau vanzarile), in cel de-al doilea caz vointa unui politruc!

  parca as alege totusi prima varianta!

 67. Este strigator la cer cum au putut numi PSd- isti un asemenea personaj total lipsit competenta profesionala si morala precum aceasta persoana Doina Gradea………!!!!!

 68. Am citit Intr un articolash cum că cei doi cimpanzei ar avea o valoare de piață de la care se au început negocierile de plata😂😂😂😂😂ce valoare de piață a lui pietreanu și mihaiescu?????😂😂😂😂😂😂😂😂 Eu sper că i au plătit cu biscuiți și mere ,eventual o țuică de pufoaica😂la revelion a fost o mizerie .nici emisiune nu poate fi numită.nu mai mult decât o emisiune de gaze plina de mercaptani😂trebuiau chemați pompierii sa i evacueze😂😂😂nici cea mai mica urma de umor nici cea mai mica urma de talent…..dar vinovat e producătorul și regizorul……Angajatorul unor astfel de ratați .Ce mi se pare scârbos e defapt scăderea de nivel a TVR.O rușine națională….sa se ajungă la așa ceva….Fara sa readuc in amintirea comuna un Nea Marin,un Mihăilescu Brăila,o Tastaman…..fara toate astea…în sine a fost o rușine,nu prin comparație….

 69. „Doamna” Gradea s-a simtit atacata la soric si s-a scrofulizat imediat (a se citi „victimizat”), pentru ca asa procedeaza „baieteii” si „fetitele” astea „educate” la partid, hoata striga hotii! Probabil ca multi dintre noi am sesizat de ceva timp pesedizarea TVR-ului, in ciuda afirmatiilor facute de „distinsa” doamna legate de independenta, impartialitatea si corecta informare a publicului, pe care ar trebui s-o aiba televiziunea publica! Si daca dadeau selectiuni din programele de revelion scoase din Arhiva de aur a TVR-ului si tot ar fi fost cu mult peste „glumitele” rasuflate si lipsite de continut ale domnului turnator „Mihai” si ale domnului Pietreanu (au declarat ca s-a vrut a fi satira, numai ca satira era undeva la penthouse si ei erau in beci). Probabil ca in acceptiunea lor, „doamna doctor docent, savant de renume mondial” – „Veorica” Dancila, inconjurata de „eminente cenusii” precum Olguta, Serban Nicolae, Ciordache, Nicolicea, Carmen Dan, Ciolacu si altii ca ei ar fi gestionat criza mult mai bine decat actualii guvernanti si, vezi doamne, noi, poporul, cate am avut de patimit din cauza asta!

 70. Satiră.Soina Gradea sa umflat de râs la glumele lui Garcea.Mie îmi pare umflată !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.