G4Media.ro

Sediul unui post de poliție din județul Olt a fost spart /…

Sursa foto: Pixabay

Sediul unui post de poliție din județul Olt a fost spart / Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce ar fi furat mai multe obiecte şi înscrisuri

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au spart sediul unui post de poliţie din judeţul Olt şi au furat mai multe obiecte şi înscrisuri. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că această faptă a avut loc la sfârşitul lunii iunie, informează News.ro.

“În dimineaţa zilei de 26 iunie 2022, poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Perieţi, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în noaptea de 25/26 iunie, în intervalul orar 22:30 – 03.00, perioadă în care poliţiştii s-au aflat în desfăşurarea activităţilor specifice de serviciu, pe raza de competenţă, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul Postului de Poliţie Priseaca, de unde ar fi sustras mai multe obiecte şi înscrisuri. Menţionăm faptul că, la data de 25 iunie, ora 22.30, Postul de Poliţie a fost a închis şi asigurat inclusiv cu grilaje metalice, la plecarea agenţilor de poliţie în desfăşurarea atribuţiilor de serviciu”, se arată în comunicat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi sustragere sau distrugere de obiecte şi înscrisuri.

Ei au început cercetările pentru prinderea autorilor faptei. În urma investigaţiilor, anchetatorii au reuşit identificarea a doi bărbaţi, de 27 de ani şi 46 de ani, supectaţi de comiterea faptei.

Cei doi au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, iar pe data de 28 iunie Judecătoria Slatina a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Stați liniștiți că le dă drumul acasă magistrații,că nu prezintă pericol social! alții le-au crăpat capetele și nu au prezentat pericol public!!!