G4Media.ro

Sediul Guvernului italian, iluminat în roşu cu prilejul zilei internaţionale pentru eliminarea…

sursa foto: captura video

Sediul Guvernului italian, iluminat în roşu cu prilejul zilei internaţionale pentru eliminarea violenţelor împotriva femeilor

Palazzo Chigi, sediul guvernului italian, a fost iluminat în roşu joi seara cu prilejul Zilei internaţionale pentru eliminarea violenţelor împotriva femeilor, care este marcată la 25 noiembrie, relatează Agerpres.

Numele a 104 femei ucise de la începutul anului în Italia au fost proiectate pe faţada palatului, în centrul Romei. „În calitate de mamă, fiică şi prima femeie şefă de guvern, vreau să transmit un gând special pentru femeile care şi-au pierdut viaţa, victime ale violenţelor”, a declarat Giorgia Meloni în cadrul unei reuniuni la Senat privind crearea umei comisii speciale de anchetă privind violenţele împotriva femeilor.

„Există, evident, o parte dintre bărbaţi care nu au acceptat paşii înainte pe care i-a facut societatea în relaţia dintre bărbaţi şi femei”, a subliniat preşedintele Senatului italian, Ignazio La Russa.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Chiar era necesara o atat de penibila stire ?

    • Avand in vedere ca ai intrat ca sa comentezi acest lucru este exact motivul pentru care astfel de stiri „penibile” sunt necesare 🙂 Va cam dor tare unele lucruri, baieti. Mai bine vedeti-va de problemele voastre, alea cu violenta.