G4Media.ro

Ședință publică la ÎCCJ: Sunt stabilite completurile de 5 judecători pentru anul…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Ședință publică la ÎCCJ: Sunt stabilite completurile de 5 judecători pentru anul 2023

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) organizează, marţi, o şedinţă publică pentru tragerea la sorţi în vederea desemnării Completurilor de 5 Judecători pentru anul 2023, transmite News.ro.

Şedinţa publică de tragere la sorţi pentru stabilirea membrilor Completurilor de 5 Judecători pentru anul 2023 este programată să aibă loc de la ora 14.00, la sediul ICCJ.

De asemenea, va fi desemnat un membru titular în Completul de 5 Judecători – Penal 1 – 2018 în locul judecătorului Daniel Grădinaru, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii. Totodată, judecătorul Daniel Grădinaru va fi înlocuit şi în Completul de 5 Judecători – Penal 3 – 2019, Completul de 5 Judecători – Penal 1 – 2021, Completul de 5 Judecători – Penal 2 – 2022.

ÎCCJ va desemna prin tragere la sorţi şi un membru titular în Completului de 5 Judecători – Civil 1 – 2018, în locul judecătoarei Denisa-Angelica Stănişor, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, şi un membru titular în Completul de 5 Judecători – Civil 2 – 2022, în locul judecătoarei Ileana-Izabela Dolache-Bogdan, care a ieşit la pensie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Hait cât tupeu. Au năpădit o pe tanti corbu transparentele.
    Dar când a ” tras la sorti anul trecut ” Completul condus de gradinaru care a dat prescriptia infractorilor multimilionari de ce n a mai fost asa transparenta ?
    By the way poate raspunde madam corbu și la întrebările g4 privind plătirea doctoratului dat la barsan. Da tocmai la barsan a carii soție primea niște informații de la pandrea via corbu

  2. Viitorii pensionari speciali.