G4Media.ro

Secretarul de stat suprins cu plăcuțe de înmatriculare expirate susține că mașina…

Secretarul de stat suprins cu plăcuțe de înmatriculare expirate susține că mașina pe care o conducea era primită la schimb de la un service din Alba Iulia: Se pare că în România de astăzi buna-credinţă nu e suficientă, suntem condamnaţi să fim circumspecţi

Secretarul de stat în Ministerul Muncii Alin Ignat, surprins sâmbătă de poliţişti, pe raza municipiului Blaj, la volanul unui autoturism cu plăcuţe de înmatriculare provizorii expirate, susţine că primise maşina respectivă cu câteva ore înainte de la o reprezentanţă auto din Alba Iulia, pentru a o folosi până la finalizarea service-ului autoturismului său.

„Azi, 1.02.2020, în cursul dimineţii, am avut programare pentru service la o reprezentanţă auto de prestigiu din Alba Iulia. Am predat maşina programată, primind în schimb, din partea firmei respective, un autoturism pe care să îl folosesc până la finalizarea service-ului la maşina predată. Pentru acest autoturism înlocuitor am încheiat un proces verbal de predare – primire. La scurt timp, circulând spre municipiul Blaj, am fost oprit de un echipaj de poliţie care mi-a solicitat documentele maşinii. La prezentarea acestora, agenţii au constatat că autorizaţia de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată de mai bine de o săptămână”, a scris Alin Ignat, pe Facebook.

El spune că nu a avut „nicio clipă cunoştinţă de acest fapt” şi că a preluat maşina „de bună-credinţă”.

Ignat mai susţine că agenţii de poliţie nu i-ar fi comunicat să aibă vreo calitate în cadrul cercetării pe care o desfăşoară.

„Ceea ce pot să îmi reproşez este că nu am verificat situaţia autoturismului respectiv, care se prezuma a fi în toţi parametrii legali pentru a fi folosit. Cred că în mod similar ar prezuma oricare alt client aflat în situaţia mea. Dar, se pare că în România de astăzi buna-credinţă nu e suficientă, suntem condamnaţi să fim circumspecţi şi lipsiţi de încredere la tot pasul. În perioada următoare, voi acţiona în instanţă societatea comercială care m-a pus în această situaţie”, mai scrie Alin Ignat. (Sursa: Agerpres)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. La noi in țara totul e aiurea: daca te prinde politia cu ITP-ul expirat iti ia talonul dar daca service-ul auto abilitat de producator are revizia expirata si lipsa permanenta de mecanici specializati trebuie sa-l dai tu in judecata pe RAR ca nu-si face treaba sa-i retraga serciveului autorizatia. Sau pe producatorul auto sa-i tetraga ăluia abilitarea.
    Ca noua nu vor sa ne spuna când expira. E secret!

    Sau… daca esti patron de srl si platesti o firma sa-ti tina contabilitatea si iti greseste ceva atunci tot tu esti vinovat…

  2. da, si asta vedeti doar acuma ca ati ajuns pe functii???????????????????? serios???

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.