G4Media.ro

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, despre fotografiile cu Nicușor Dan…

sursa foto: Facebook

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, despre fotografiile cu Nicușor Dan și Nicolae Ciucă în tribună pe Arena Națională: Nu știu care sunt detaliile. Sun convins că domnul președinte Ciucă va explica

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a declarat, luni, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu știe care sunt detaliile legate de fotografiile în care Nicușor Dan și Nicolae Ciucă apar împreună, zâmbitori, în tribună pe Arena Națională, dar este convins că liderul PNL va explica acest lucru.

Burduja a precizat că și el a fost prezent pe Arena Națională, la meciul „Generației de aur”, împreună cu 30 de colegi de la organizația PNL București și că a stat „în mijlocul oamenilor”.

„Noi ne-am organizat la PNL București împreună cu colegii mai tineri”, a completat Burduja.

Întrebat ce semnal dau fotografiile cu Nicușor Dan și Nicolae Ciucă, în plină campanie electorală, Sebastian Burduja a replicat: „Nu pot să știu care sunt detaliile de acolo. E vorba de un meci de fotbal. Sunt convins că domnul președinte Ciucă va explica lucrul acesta”.

Nicușor Dan și Nicolae Ciucă au fost fotografiați împreună, zâmbind și strângându-și mâinile, în plină campanie electorală, pe Arena Națională, la meciul „Generației de aur”, sâmbătă seară.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Jurnalistii lui peste’ prajit…si acum ce trebuia sa faca? Sa se ia la bataie?

  2. Cineva care se afla in proximitate sustine ca dl Dan l-ar fi intrebat pe dl Ciuca daca stie bancul cu 1 Mai.

  3. Burduja era in mijlocul oamenilor, in vreme ce Nicusor era in mijlocul extraterestrilor pe stadion.

  4. Dl Nicusor Dan sa se spele bine pe maini dupa ce a dat mana cu acel mizerabil

  5. Burduja ăsta ar fi trebuit să tragă pentru candidatul de dreapta cel mai bine poziționat nu sa se bage ca „musca-n lapte” avantajând Ciuma Roșie!

  6. Ce infantil e Burduja ăsta! În SUA, unde a făcut el școala, a văzut adversari politici luându-se la palme și pumni când se întâlneau la evenimente publice? Scoate-ți ochelarii ăia de cal, omule! Invață câte ceva despre diplomație!