G4Media.ro

Nicușor Dan și Nicolae Ciucă, fotografiați împreună și zâmbitori, în plină campanie…

sursa foto: Facebook

Nicușor Dan și Nicolae Ciucă, fotografiați împreună și zâmbitori, în plină campanie electorală, pe Arena Națională / Dan a declarat de mai multe ori că ”își dorește o relație bună cu PNL” după alegeri, motiv pentru care ar fi refuzat și o dezbatere cu Sebastian Burduja

Nicușor Dan și Nicolae Ciucă au fost fotografiați împreună, zâmbind și strângându-și mâinile, în plină campanie electorală, pe Arena Națională, la meciul de retragere a ”Generației de aur” în fotbal, sâmbătă seară.

G4Media a intrat în posesia uneia dintre poze de la un cititor care ar fi luat-o de pe Facebook, fără a putea indica însă sursa inițială:

nicusor dan nicolae ciuca arena nationala
sursa foto: Facebook

O altă poză, cu Nicușor Dan și Nicolae Ciucă stând pe scaune, unul lângă altul, în tribună, a fost publicată de portalul stiripesurse.ro care notează că fotografia aparține publicației.

În paralel, nici Nicușor Dan, nici Nicolae Ciucă nu s-au fotografiat oficial împreună și nu au publicat pe conturile de Facebook fotografii similare cu cele apărute în spațiul public.

Nicolae Ciucă și-a făcut un selfie pe locul unde a stat în timpul meciului, dar unde nu poate fi zărit Nicușor Dan în jur, fiind singura fotografie pe care a publicat-o pe contul său de la evenimentul de sâmbătă seară, însoțită de mesajul:

  • ”Spectacol pe Arena Națională, la meciul de retragere al Generației de Aur! Zeci de mii de români se înclină, în această seară, în fața legendelor fotbalului românesc”, a scris fostul premier pe Facebook.
nicolae ionel ciuca arena nationala fotbal retragerea echipei nationale
sursa foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă

Nicușor Dan a publicat mai multe fotografii din tribună, de pe stadion și cu el vorbind cu oameni, dar în niciuna din ele nu putea fi observat și Ciucă:

În urmă cu o lună, Nicușor Dan a declarat, întrebat fiind dacă sunt ”arse toate punțile cu PNL”, că dimpotrivă, i-ar plăcea o alianță cu liberalii în Consiliul General al Capitalei, după alegerile din 9 iunie.

Mai mult, de când a început campania Nicușor Dan nu l-a atacat pe Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria București, deși acesta din urmă l-a criticat în mai multe rânduri pentru că ar lucra în ritm lent și pentru că nu ar fi modernizat Bucureștiul. Burduja îl atacă vehement pe Nicușor Dan referitor la așa-zisele ”legături  cu Rusia”, acuzații pe care Nicușor Dan le-a respins de mai multe ori.

Mai mult, în urmă cu o săptămână, Nicușor Dan a refuzat o dezbatere cu Sebastian Burduja, motivând că ”doar primii doi candidați contează”, dar și pentru că își dorește o relație bună cu PNL  după alegeri, iar o dezbatere ar aduce chiar și cele mai mici contre:

  • ”(…) Am spus de mai multe ori, din nefericire, suntem în alegeri într-un singur tur şi contează doar primii doi candidaţi. Intenţia mea esre să mobilizez cât mai mult publicul din zona noastră la a veni la vot şi atunci o dezbatere cu un contracandidat care este mai jos plasat nu ajută asta. Şi doi, pentru că îmi doresc să am relaţie bună cu PNL-ul, după alegeri, şi o dezbatere, oricât de soft ar fi, tot mai aduce nişte contre”, a declarat Nicușor Dan.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Dane,sper că te-ai spălat pe mână după intâlnirea cu Ciucă,ăsta e specialist în arme bacteriologice,prin strângerea mâinii ar fi putut să-ți dea o bacterie despre care nici Institutul Victor Babeș nu are cunoștința.

  2. Asta inseamna a au o relatie ascunsa, ilegitima. Sper ca nicu-sor sa nu devina porcu-sor, ca porcia se ia.

  3. Nicusor a luat o decizie inteleapta in a refuza o confruntare cu Burduja. Motivul e simplu: Nicusor e un om onest si modest si, probabil, nu ar fi facut fata atacurilor nefondate ale infatuatului de Burduja. Rar mi-a fost dat sa vad mai multa ingamfare si neobrazare ca la acest Burduja fiul. Il acuza el pe Nicusor de relatii cu Rusia? Ha, ha… mai bine s-ar uita in propria familie si s-ar intreba ce legatura ar avea cu mafia financiara care a infropat Romania. Mai bine ar explica romanilor de ce platesc cel mai mare pret pe energie. Nu se vede, nici din activitatea lui si nici din discursul lui, vreo urma din scolile inalte cu care se faloseste ca un curcan infoiat. A trecut prin ele ca gasca prin apa si ne arata cu mandrie poze cu el sprijinind poarta de intrare intr-o reputata universitate; un demagog de care romanii nu mai au nevoie si un politician de joasa speta. O beizadea de sorginte secoorista, neobrazata, infatuata si giala pe dinauntru!