G4Media.ro

Nicuşor Dan refuză provocarea lui Burduja la o dezbatere: Avem alegeri într-un…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Nicuşor Dan refuză provocarea lui Burduja la o dezbatere: Avem alegeri într-un singur tur, doar primii doi candidaţi contează. O dezbatere cu un contracandidat care e mai jos plasat nu ajută

Primarul Capitalei Nicuşor Dan, refuză în continuare provocarea lui Sebastian Burduja la o dezbatere în campania electorală, el precizând că o dezbatere cu un contracandidat care este mai jos plasat nu ajută în condiţiile în care avem alegeri într-un singur tur şi contează doar primii doi candidaţi. El a mai spus că îşi doreşte să aibă relaţie bună cu PNL, după alegeri, şi şi o dezbatere, oricât de soft ar fi, tot mai aduce nişte contre, transmite News.ro.

Primarul Capitalei a fost întrebat luni dacă îşi păstrează opinia privind refuzul de a participa la o dezbatere cu contracandidatul său de la PNL, Sebastian Burduja.

”Aceeaşi părere. Am spus de mai multe ori, din nefericire, suntem în alegeri într-un singur tur şi contează doar primii doi candidaţi. Intenţia mea esre să mobilizez cât mai mult publicul din zona noastră la a veni la vot şi atunci o dezbatere cu un contracandidat care este mai jos plasat nu ajută asta”, a spus primarul Capitalei.

”Şi doi, pentru că îmi doresc să am relaţie bună cu PNL-ul, după alegeri, şi o dezbatere, oricât de soft ar fi, tot mai aduce nişte contre”, a adăugat el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Burdujel, n-ai de ce sa fi suparat, așa a procedat si mentorul Johannis si a castigat.

  2. Beizadeaua Burduja Bancorex e doar in misiune in campania asta, nu ca sa castige.