G4Media.ro

Brașovul redeschide centrul de vaccinare antiCovid de la Sala Sporturilor

Brașovul redeschide centrul de vaccinare antiCovid de la Sala Sporturilor

Pentru că tot mai mulți brașoveni se îndreaptă spre centrele de vaccinare pentru imunizare împotriva covid-19, aproape 3.000 pe zi în această perioadă, potrivit datelor DSP Brașov, municipalitatea a luat decizia de a redeschide și cel de al doilea centru de vaccinare, la Sala Sporturilor, transmite Rador.

În urmă cu 10 zile a fost redeschis centru la Căminul pentru persoane vârstnice.

”Brașovenii sunt din ce în ce mai interesați să se vaccineze. Dacă în luna septembrie, media zilnică de persoane doritoare era de până în 200, în ultimele zile am ajuns în municipiu până la aproape 2.500 de persoane care s-au vaccinat. Având în vedere numărul mare, precum și timpii de așteptare de la centrele de vaccinare, zilele trecute am mărit numărul de fluxuri de la centrul de vaccinare din Noua, astfel că acum deservim, cu cele patru fluxuri pe pe care le avem deschise, până la 600 de persoane în fiecare zi. Sala Sporturilor va avea trei fluxuri de vaccinare și va asigura oricare dintre cele 4 vaccinuri aprobate în România: Pfizer, Johnson&Johnson, Moderna și cu AstraZeneca”, a declarat viceprimarul municipiului Brașov, Flavia Boghiu.

În acest moment, în municipiul Brașov sunt funcționale 6 centre de vaccinare: Regina Maria – Policlinica Centrul Civic, Centrul Medical de Vest, Policlinica de Diagnostic Rapid Medlife, Spitalul Militar de Urgență Regina Maria, Căminul pentru persoane vârstnice și Centrul Medical MEDO.

”În plus, având în vedere numărul mare de solicitări de vaccinare primite de la persoane greu deplasabile sau imobilizate, am reînființat echipele mobile, care vor merge la domiciliul solicitanților pentru a-i vaccina”, a adăugat Boghiu.

Totodată, brașovenii se mai pot vaccina și la cabinetele medicilor de familie cu vaccinul produs de Johnson&Johnson. (sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter