G4Media.ro

Se înmulțesc amenzile pentru exploatarea poneilor pe plajă/ Alți trei bărbați au…

sursa foto: IPJ Constanța

Se înmulțesc amenzile pentru exploatarea poneilor pe plajă/ Alți trei bărbați au fost amendați cu câte 3000 de lei pentru că au deshidratat și chinuit animalele/ Poneii au fost preluați de autorități

Trei bărbaţi au fost amendaţi de poliţiştii constănţeni cu câte 3.000 de lei fiecare deoarece foloseau ponei pentru ca turiştii să faca poze cu aceştia pe plajă. Ponei erau deshidrataţi şi au fost duşi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii. Alți doi ponei au fost confiscați și plasați în grija autorităților în 4 aprilie, atunci când doi bărbați au fost amendați cu aceeași sumă pentru că au chinuit și deshidratat animalele.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au desfăşurat, joi, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii utilizării abuzive a animalelor în oraşul Năvodari, zona turistică Mamaia Nord.

Poliţiştii au descoperit trei bărbaţi care foloseau ponei pentru a fi fotografiaţi de turişti contra unei sume de bani.

Cei trei bărbaţi au fost amendaţi cu câte 3.000 de lei fiecare.

„Totodată, poliţiştii au efectuat o examinare a celor trei ponei, constatând faptul că animalele prezintă urme de deshidratare şi apatie, iar prin plimbarea pe plajă au fost expuse forţat la temperaturi foarte ridicate (34 de grade), fiindu-le astfel provocate suferinţe fizice şi psihice”, a transmis IPJ Constanţa.

Poneii au fost duşi la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Cândva umblau pe plaja la Eforie Nord și cu doi pui de lei, chinuiți și aceștia, dar cred că au murit de mult la cat de mizerabil se purtau cu ei.

  2. Românika = țară din lumea a cincea🤮🤮🤮🤮🤮🤮