G4Media.ro

Se deschide Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca / Nu va fi patinoar,…

Sursa foto: actualdecluj.ro

Se deschide Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca / Nu va fi patinoar, din cauza crizei energetice

Vineri își deschide porțile Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca. Acesta va funcționa până în prima zi a anului viitor, iar singurul lucru care va lipsi în acest an de la târg va fi patinoarul, și asta din cauza crizei energetice, anunță Europa FM.

După ce în 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19 și desfășurat cu restricții anul trecut, Târgul de Crăciun din centrul Clujului revine mai mare și mai plin de evenimente. Tema din acest an este relaxarea.

Costurile mari cu electricitatea i-au determinat, însă, pe organizatori să renunțe în acest an la tradiționalul patinoar amplasat în jurul statuii lui Matei Corvin, pentru a evita prețurile mari la bilete și patinele închiriate.

O noutate absolută la târg, dar și o premieră pentru un eveniment public clujean, o reprezintă folosirea energiei electrice obținute de la panourile fotovoltaice montate pe căsuțe, în vederea reducerii costurilor privind consumul de energie.

Deschiderea târgului va fi simbolizată de aprinderea iluminatului festiv, la ora 19,00, după care va urma un concert al trupei Voltaj. Mâine, în a doua zi a târgului, va concerta și Direcția 5, cu începere de la ora 20.00.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...