G4Media.ro

Școlile din Franța s-au închis pentru prima dată de la carantina totală…

Școlile din Franța s-au închis pentru prima dată de la carantina totală de acum un an, dar continuă online până la vacanța de primăvară

Școlile din Franța s-au închis, marți, pentru prima dată de la carantina severă din primăvara anului trecut, în conformitate decizia de săptămâna trecută a autorităților, de a extinde măsurile anti-Covid-19. După Paștele catolic, în care a fost tolerată deplasarea între regiuni, închiderea școlilor este parte a unei noi carantine naționale ce coincide cu o creștere a ritmului vaccinării, notează Radio France Internationale.

Școlile se închid pentru majoritatea elevilor, dar copiii angajaților din sectoarele esențiale și cei cu nevoi speciale vor avea acces la clase în continuare. Școlile primare și grădinițele se închid pentru trei săptămâni, iar liceele pentru patru săptămâni, perioadă care include o vacanță de primăvară de două săptămâni. Cu excepția vacanței, elevii vor continua să învețe online, după cum Edupedu.ro a notat aici.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ei n-au vacanta prelungita de pasti, intre ortodox si catolic? Pana acum, pastele catolic in Romania era cvasi-inexistent pentru autoritati; ia ca s-au gandit si la catolici acum. Prindea bine minciunica cu scoala. Avem un ministru atat de important, incat n-a putut sa spuna cuvantul „carantina”, printre sagetile aruncate spre ministerul sanatatii… cel care tot inventeaza virusul asta afurisit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.