G4Media.ro

Școala hibridă răspunde “problemelor sistemice ale educației din România” și “răspunde nevoii…

Școala hibridă răspunde “problemelor sistemice ale educației din România” și “răspunde nevoii de digitalizare a educației” – Camera de comerț româno-americană AmCham, în sprijinul strategiei SmartEdu

“Pentru îmbunătățirea performanțelor sistemului de educație din România, propunem adoptarea unui model de învățământ hibrid, la nivelul întregului sistem public și particular acreditat de educație din România”, arată Camera de Comerț Româno-Americană (AmCham), într-un material în care își exprimă sprijinul pentru procesul de digitalizare a învățământului. Organizația menționează sistemul blended learning ca un răspuns pentru “problemele sistemice ale educației din România”.

În documentul de poziție “Educația – Un drept fundamental și o prioritate strategică”, care se referă la modelul hibrid de predare în sensul de model educațional în care sunt folosite metode tradiționale, dar și digitale, nu anume la modelul de predare prin rotație, cu câte jumătate de clasă, în condiții de pandemie, AmCham propune adoptarea acestuia în contextul Strategiei privind digitalizarea educației din România 2021-2027 – SmartEdu.

Citește articolul complet pe Edupedu.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Dupa ce asista la 2-3 cursuri de-astea facute „la distanta” in mediul rural au dreptul sa vorbeasca si ii ascultam. Pana atunci ciocul mic.
    Online sau hibrid e cea mai mare TAMPENIE si PEDEAPSA aplicata generatiilor tinere, din cauza isteriei mondiale ne-am sacrificat copiii, o sa avem generatii intregi de analfabeti functionali.
    Dar e ok, oamenii needucati sunt docili, nu ridica probleme, asculta de ce li se zice, robotei in adevaratul sens al cuvantului.

  2. hibrid e dezastru, semimeaza scoala. exclusiv online e mai ordonat , se mai poate face ceva , dar nu poate inlocui prezenta fizica.

  3. Acum te caci elegant, prin Zoom, in curtea casei tale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.