G4Media.ro

Schimbări la Portul Constanța: patru administratori, printre care și președintele, înlocuiți de…

Schimbări la Portul Constanța: patru administratori, printre care și președintele, înlocuiți de Ministerul Transporturilor. Elena Petrașcu, bugetarul cu 600.000 de lei venituri de la stat, eliberată din funcție

Patru membri ai Consiliului de Administrație al Portului Constanța, printre care și președinta CA, au fost înlocuiți joi din funcții de reprezentanții Ministerului Transporturilor, care deține 80% din acțiunile companiei. Ministrul Cătălin Drulă a confirmat pentru Economedia.ro schimbarea celor patru.

”Am promis profesioniști în conducerea companiilor de stat din România și exact asta livrăm. De astăzi, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța are patru noi membri în consiliul de administrație. Toți, oameni cu experiență vastă în dezvoltare de companii și eficientizare de procese interne”, a spus Drulă.

Cei patru membri revocați sunt Elena Petrașcu (șefa CA), Daniela Șerban, Ghiorghe Bătrînca și Mircea Burlacu. Ei fuseseră numiți în funcții în decembrie 2018, în perioada guvernului Dăncilă, dar două rapoarte ale Corpului de control, precum și o decizie în primă instanță arată că numirea lor a fost făcută în urma unor vicii procedurale.

Citește integral pe economedia.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Drula era urmatorul pe lista concediatilor lui Partzu, pentru deranjarea mafiei de la Metrorex (la care nu a fost sprijinit deloc de ministerele PNL). Dupa scandalul cu demiterea lui Voiculescu, PNL si Partzu trebuie sa mai astepte, ar fi prea pe fatza.

  2. Chiar si un liberal autor al siteului comisarul si subcomisarul a realizat ca de azi incepe sfarsitul holerei galbene PNL-tineti minte ziua de azi, nu o uitati-Mafia pnl va ajunge mai rau ca PNTCD

  3. România are oameni incontestabil pt funcții de conducere, dar nu au loc de mafia ultimilor 30 de ani

  4. A numit DrULA 3+1 mușchetari în CA ca să subperformeze el pe indicatoru’: egalitate de șanse și conformitate cu standardele EEO.

  5. Mult succes dnului Drula.CA numit in timpul psd era alcatuit din politruci penali!

  6. PNL și PSd au foame mare de bani, la ăștia se le zice așa :bă sărăciiilor!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.