G4Media.ro

Schimbări “discutabile” ale directorilor de școli, semnalate de senatorul USR Plus Ștefan…

Schimbări “discutabile” ale directorilor de școli, semnalate de senatorul USR Plus Ștefan Pălărie: Solicităm stoparea acestor înlocuiri și organizarea concursurilor de directori

Schimbări discutabile de directori de școli cărora le expiră mandatul pe 9 ianuarie “ne sunt semnalate din toată țara – Teleorman, Hunedoara, Târgu Mureș, Bihor, Dolj, Ialomița, București”, acuză senatorul USR Plus Ștefan Pălărie. Acesta solicită ministrului liberal al Educației să înceteze aceste înlocuiri, să găsească soluția juridică (OMEN care să clarifice condițiile de prelungire a actualelor mandate pentru încă 6 luni, justificat de condițiile stării de urgență/alertă) și “să demareze eforturile pentru organizarea în bune condiții a concursurilor de directori” în vară.

“Din teren ne sunt semnalizate înlocuiri ale actualilor directori cu titulari din afara școlii, cu experiențe manageriale net inferioare, și fără consultarea comunității școlare ce va fi afectatată de înlocuire. Dincolo de legalitate, este absolut pertinent să ne punem o întrebare legată de oportunitatea și moralitatea acestei înlocuiri – mișcare ce va tulbura pentru o miză locală aparent mică (6 luni de mandat) – continuitatea și buna desfășurare a anului școlar”, spune Pălărie, membru în Comisia pentru învăţământ din Senat.

Acesta a anunțat că a trimis alături de alți senatori din Comisia de învățământ, către toate Inspectoratele Școlare Județene, adrese “în care solicităm să ni se explice schimbările de management, motivația lor, precum și să ne fie trimise procesele verbale din ședințele de CA ale ISJ-urilor în care au fost luate deciziile de înlocuire prin delegare”.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Măi Pălărie ,vezi că Barna și Mucușor au împărțit sinecuri prin PMB(sursă Moise cel Fraier)Barna a numit pe sexoprofa în CES ia vezi câți au dat concurs? Cât de curând îți vor arăta că este prea mare pălăria pentru capul tău idealist .Chiar nu ști unde ai intrat

    • Adriana Radu de la Sexul vs Barza a participat la un concurs între ONG-uri și a fost votată chiar și de unii contracandidați. Și-a câștigat locul pe merit, nu a fost numită de nimeni, cu atât mai puțin de Barna. Nu i-au făcut o favoare când i-au recunoscut dreptul de a fi în componența CES, ci au respectat procedurile pe care chiar ei le-au făcut.

  2. De asta a trimis-o Ciuca la Barză sau la Sex că nu știu unde s-a dus .Poate face un nou clip cu unul cu penisul și mai lung să poată să-și satisfacă fanteziile

  3. Mai am o întrebare, la ea a venit vreodată barza că mor dupa educatorii care ne învață cum sa ne educăm copii și ei sunt ca don Klaunus adică fără.

    • Cand esti fan psd e cam greu sa te ia cineva in seama chit ca poate ai avea dreptate. La cat ai aberat pe aici, ai credibilitate zero.

    • Caută pe youtube să vezi clipul făcut de matroana de la Sexul vs Barza cu tipul cu penisul lung apoi vorbim

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.