G4Media.ro

Schimb de replici la piață între șeful cancelariei premierului și ministrul Ion…

Sursa foto: captură video Antena 3

Schimb de replici la piață între șeful cancelariei premierului și ministrul Ion Ștefan de o parte și deputatul PSD Halici de cealaltă: „Haideți, spuneți! Spuneți-le oamenilor!” / „Nu mai mințiți oamenii! Voi ați distrus poporul ăsta”

Plecaţi să discute cu producătorii din pieţe, liberalii Ionel Dancă, ministrul Ion Ştefan şi proaspătul ales preşedinte al Consiliului Judeţean, Cătălin Toma, s-au întâlnit într-o piaţă cu deputatul PSD, Nicuşor Halici și s-au luat la harță pe tema ultimelor măsuri luate de Guvern, transmite Antena 3.

Echipa liberală a pornit la pas prin piaţa centrală a Focşaniului. Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului, care candidează pentru un post de deputat de Vrancea, chiar a şi făcut cumpărături de la producătorii locali.

Porniţi la pas prin piaţă, din vânzător, în vânzător nu se aşteptau să dea chiar acolo peste adversarii politici, deputatul PSD Nicuşor Halici.

Şi după un salut scurt, cu cotul, a început cearta.

Vă e frică că se închide piața? Haideți, spuneți! Spuneți-le oamenilor!„, a fost reacția lui Ionel Dancă.

La rândul său, deputatul PSD, Nicușor Halici a răspuns: „Nu mai mințiți oamenii! Voi ați distrus poporul ăsta și ați împrumutat țara cât a împrumutat-o PSD în patru ani„.

Discuţiile în contradictoriu au durat minute în şir spre amuzamentul celor din piaţă. Până la urmă, au plecat fiecare în direcţii opuse pentru a-şi continua discuţiile cu agricultorii.

Sursa foto: captură video Antena 3

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului de monitorizare a alegerilor parlamentare, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Campanie electorala pe naiba. Se filma un nou episod din „Moldovenii”.

  2. Antenna 3 a gasit cu mare fast vinovatii de la Targoviste, Universitatea Valahia, de altfel in mix prost intre martorii lui Iegova , schemele lui Lazarov de la Dan Diaconescu, listele Anticoruptie ale lui Boc si mirajul sputfiantelor ahgane.

    https://m.youtube.com/watch?v=5i8iMGQU_jw

  3. Ăștia de la PSD și de la PNL, cum se întâlnesc (în piață, în Parlament, la TV) au ajuns să se dea de gol de nimicnicia lor acuzându-se din start că nici unii nici ceilalți „NU AU FĂCUT NIMIC”. Halal politică de țațe.

    • Luciane poate ai și tu putina dreptate ! O tara nu poate fi distrusa într-un an ! Mafia ( PSD ) a condus , furat și distrus 23 din 31 de ani ! Mafia a împrumutat sume mari când eram pe creștere economică , și i-au aruncat pe fereastră ! Guvernul actual s-a împrumutat mult dar se încearcă salvarea privatilor ! România nu a trecut prin așa situație de 100 de ani ! Tupeiști , Farisei , Inconștienți dau legi aberante de măriri de pensii și salarii , alocații când suntem în pragul Falimentului !

  4. Luciane poate ai și tu putina dreptate ! O tara nu poate fi distrusa într-un an ! Mafia ( PSD ) a condus , furat și distrus 23 din 31 de ani ! Mafia a împrumutat sume mari când eram pe creștere economică , și i-au aruncat pe fereastră ! Guvernul actual s-a împrumutat mult dar se încearcă salvarea privatilor ! România nu a trecut prin așa situație de 100 de ani ! Tupeiști , Farisei , Inconștienți dau legi aberante de măriri de pensii și salarii , alocații când suntem în pragul Falimentului !