G4Media.ro

Scandalul sediilor de partide închiriate pe sume modice: PSD acuză ALDE Vrancea…

Foto: G4Media

Scandalul sediilor de partide închiriate pe sume modice: PSD acuză ALDE Vrancea că plătește doar 5 euro lunar pentru imobilul de 150 de metri pătrați din Focșani

Scandal între organizațiile din Vrancea ale PSD și ALDE, foști parteneri de guvernare, pe tema plății chiriei pentru sediile de partid. Evacuați dintr-o clădire de patrimoniu , după mai bine de 20 de ani de “ocupație”, pentru care plateau chirii modice, liderii PSD Vrancea fac dezvăluiri despre un fost partener de guvernare – filiala ALDE Vrancea.

Liderul PSD Vrancea, deputatul Nicușor Halici, arată că ALDE Vrancea plătește 5 euro chirie lunară pentru un sediu de 147 de metri pătrați situate în centrul Focșaniului, sediu care aparține Consiliului Județean Vrancea.

Halici spune că ALDE nici măcar nu este partid parlamentar, deci nu ar trebui să beneficieze de sediu de la CJ. Declarațiile au fost făcute în ziua în care PSD Vrancea a fost obligată de Consiliul Județean Vrancea să elibereze o clădire de patrimoniu în care-și avea sediul de mai bine de 20 de ani.

„ALDE, pentru 150 de metri pătrați plătește 5 euro. Pentru 150 mp, nu pentru un metru pătrat, adică vreo 27 și câțiva bani pe lună. Cred că este inacceptabil să vedem că lucrurile sunt puse într-o matcă doar pentru unii. De aceea am făcut un apel public la președintele Toma (n.r Cătălin Toma – președintele Consiliului Județean Vrancea (PNL), să aibă o abordare și unitate de măsură și în ceea ce privește sediul de 150 de mp din strada Cuza Vodă (n.r sediul actual al ALDE Vrancea)”, a declarant președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici.

Președintele ALDE, Ionel Cel Mare, nu a răspuns apelurilor reporterului G4Media pentru a răspunde acuzațiilor.

Social-democrații vrânceni s-au mutat astăzi într-un spațiu de două ori mai mic față de cel pe care l-au ocupat până acum. Filiala ALDE Vrancea are sediul în clădirea amintită de aproape 20 de ani.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează