G4Media.ro

Scandal în SUA: Văduva fostului baschetbalist Kobe Bryant a dat în judecată…

Scandal în SUA: Văduva fostului baschetbalist Kobe Bryant a dat în judecată biroul șerifului din Los Angeles, pentru apariția în media a imaginilor de la accidentul soțului ei

Scandalul din jurul morții fostului baschetbalist Kobe Bryant nu s-a încheiat încă. Văduva Vanessa Bryant consideră că biroul șerifului se face vinovat de răspândirea imginilor de la locul în care s-a prăbușit elicopterul soțului ei, astfel că a făcut plângere în instanță.

„În realitate, nu mai puţin de opt persoane din cadrul biroului şerifului erau la locul accidentului şi fotografiau cu telefoanele mobile copii morţi, părinţi şi antrenori. După cum a recunoscut ulterior biroul, nu exista un motiv legat de anchetă pentru ca acele persoane să facă fotografiile la locul accidentului. Mai degrabă acei oameni au făcut fotografiile în scop personal”, se arată în plângerea fostei soții a lui Kobe, potrivit presei americane, citată de news.ro

Vanessa Bryant susține că acest lucru s-a întâmplat în ciuda faptului că discutase cu şeriful Alex Villanueva în dimineaţa accidentului, cerându-i în mod expres să restricționeze accesul și fotografiatul la locul accidentului.

„Numai cei de la medicina legală şi anchetatorii National Transportation Safety Board au dreptul să facă fotografii la locul accidentului. Oricine altcineva nu e autorizat să facă fotografii” ar fi asigurat-o șeriful din Los Angeles.

În consecință, Vanessa Bryant cere acum daune morale.

Kobe Bryant a încetat din viață la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit la Calabasas, în California. Tot atunci, și-au pierdut viețile Gianna, fiica lui de 13 ani, și alte șapte persoane.

 

Sursa Foto: Getty Images (Vanessa Bryant) 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Stirea aia cu gaura din gardul Cismigiului era mult mai interesanta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.