G4Media.ro

Satu Mare: Zona degradată lacul Cubic va fi transformată în cel mai…

Satu Mare: Zona degradată lacul Cubic va fi transformată în cel mai mare parc din oraş

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a semnat autorizaţia de construcţie pentru transformarea lacului Cubic în cel mai mare parc din oraş, anunță Agerpres.

„Lacul Cubic va fi amenajat pentru joacă, cât şi pentru recreaţie şi sport. Vor fi prezente echipamente pentru copiii de diferite vârste, iar adulţii vor avea la dispoziţie un spaţiu generos de recreere, un spaţiu dorit de peste 30 de ani”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

În cadrul proiectului de refacere şi reabilitarea a zonei urmează să fie construite alei pietonale pavate cu piatră naturală, un loc de joacă pentru copii, un teren de sport multifuncţional, o pistă de biciclete şi o platformă pentru patinele cu rotile, o platformă pentru fitness, vor fi amenajate spaţii verzi, inclusiv ronduri cu flori, vor fi plantaţi arbori şi arbuşti, se va face un sistem de irigare, iar iubitorii de animale vor avea la dispoziţie o zonă împrejmuită pentru a-şi plimba patrupedele.

Proiectul privind transformarea zonei degradate Lacul Cubic într-un spaţiu de relaxare şi petrecere a timpului liber este finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, având o valoare totală de 2,4 milioane euro, din care 1,7 milioane de euro reprezintă finanţarea UE.

Foto: Lacul Cubic / Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Bani care vin spalati din Deutsche Bank din pronografia infantila & restul crimelor de care nici drq. nu stie … Lumea uita repede : https://www.buzzfeednews.com/article/tomwarren/deutsche-bank-money-laundering-mirror-trades

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.