G4Media.ro

Sarea și piperul de campanie / Un afiș cu ”PNL pe drumul…

Sursa Foto: Captură Tik Tok

Sarea și piperul de campanie / Un afiș cu ”PNL pe drumul cel bun” atârnat pe un drum de țară a devenit viral

Un afiș pe care scrie ”PNL pe drumul cel bun” pentru Siret, alături de pozele candidaților Gheorghe Flutur și Adrian Popoiu, a fost atârnat pe un drum desfundat. Adrian Popoiu este primarul localității Siret și candidează pentru un nou mandat, iar Gheorghe Flutur este președintele Consiliului Județean Suceva, candidat și el la un nou mandat.

Primarul Adrian Popoiu explica într-o postare pe Facebook, că ”orașul Siret este plin de șantiere în construcție pe drumurile din localitate deoarece lucrăm în paralel la extinderea rețelelor de gaz, apă-canal, trotuare, borduri și pregătim mai multe tronsoane pentru asfaltare”

”Primarul susține că, cu toate acestea, ”lucrările de reabilitare a drumului județean către Mănăstioara și Pădureni au fost sistate din anul 2021 din cauza ACET Suceava”.
‼️ La inițiativa și apelurile repetate ale Primăriei Siret, au avut loc în ultimii ani mai multe ședințe, comandamente și întâlniri chiar la nivel de ministere la care am convocat ACET S.A. Suceava care ne-a asigurat că proiectul de extindere a rețelei de apă-canal nu va prezenta niciun risc pentru proiectele de asfaltare câștigate de Primăria Siret. Redăm mai jos câteva dintre datele întâlnirilor, cu trimiteri la anunțurile publice făcute de mine încă de acum 6 ani”, se mai arată în postarea primarului pe Facebook.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Articolul este incomplet,drumul este desfundat,dar m-a informat o cunoștință din zonă că la capătul acestui drum se găsește o groapă de gunoi,poate asta vrea să sugereze afișul,PNL e pe drumul spre groapa de gunoi a istoriei.

  2. pnl ,iubitori de bolsevici .ati rupt o n batatura cu tradarea alegatorilor .