G4Media.ro

”Salinate de Turda”, al treisprezecelea produs românesc recunoscut şi înregistrat la nivel…

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Bine ar fi sa le si vedem pe cele 12 produse prin magazine.

    • @ marcus61 – De acord cu tine, dar daca le-am vedea prin magazine (si ma refer la marile magazine, gen carrefour, mega etc.) nu-ar mai fi atat de naturale. Cred ca esenta lor sta tocmai in procesul de fabricatie care este traditional taranesc. Pentru o vanzare en-gros n-ai cum, iti trebuie o linie tehnologizata pentru productie mai mare, tre’ sa bagi conservati in ele etc. Ce crezi ca eu n-as manca in fiecare zi o pita de Pecica la Bucuresti?

  2. Carnea roșie conform OMS este la grupa 2A de cancerigeni – probabil cancerigen. Sarea este un factor de risc pentru bolile cardiovasculare si nu numai.
    Deci dacă vei mânca 20-30 g produs o data pe săptămână poate că ar fi acceptabil.