G4Media.ro

Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakashvili, a fost diagnosticat în închisoare cu…

sursa foto: facebook

Fostul președinte al Georgiei, Mihail Saakashvili, a fost diagnosticat în închisoare cu sindrom post-traumatic și depresie

Un neurolog al consiliului medical din subordinea Parlamentului Georgiei a anunțat că fostul președinte al țării, Mihail Saakashvili, a fost diagnosticat cu depresie profundă și sindrom de stres post-traumatic, informează Gazeta.ru.

„Pacientul are, de asemenea, pareză, dezechilibru, slăbiciune generală și anemie”, a spus el.

Anterior s-a stabilit că fostul președinte trebuie consultat de un medic, deoarece există informații că Saakashvili era slăbit, și că i-a fost greu să stea în picioare și să vorbească.

Medicul care l-a văzut inițial pe fostul președinte a remarcat că acesta este posibil să fi primit o cantitate mare de substanțe psihotrope.

Fostul preşedinte georgian şi lider al opoziţiei, Mihail Saakashvili, a fost arestat la întoarcerea în ţara sa după un exil de opt ani şi în plină criză politică, la începutul lunii octombrie.

Saakashvili era căutat pentru ”abuz de putere” într-un dosar pe care el îl consideră politic şi pentru care a fost condamnat în contumacie la şase ani de închisoare în 2018.

sursa foto: Facebook

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Normal ca e deprimat, Rusia a furat din teritoriul tarii sale.

  2. Medicii sunt profesionisti.

  3. Un zgubilitic omuletzul asta, kaakashvili!