G4Media.ro

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul GUNS N’ ROSES de la…

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul GUNS N’ ROSES de la București

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul GUNS N’ ROSES, ce va avea loc la Arena Națională din București pe 16 iulie. GUNS N’ ROSES vin în România pentru prima oară reuniți în formulă clasică , consacrată , pentru concertul rock al anului! Evenimentul, organizat de Emagic, îi va aduce pe aceeași scenă pe AXL ROSE , SLASH și DUFF MCKAGAN.

Biletele sunt acum disponibile pentru publicul larg la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro și în rețelele iaBilet și Entertix. Axl Rose , Slash și Duff McKagan și -au surprins fanii când s-au reunit pentru un turneu mondial, concertând pentru prima oară în această formulă de la turneul Use Your Illusion Tour (1993).

Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele , timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei și a intrat în clasamentul Billboard Live Music Awards în topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie. Etapă europeană a turneului a fost întreruptă în 2020 din pricina pandemiei și reluată în 2022, în 13 orașe , începând cu Lisabona (4 iulie 2022) și încheindu – se cu show-ul de la Milano (10 iulie 2022). Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor și festivalurilor din lume, pe toată durata verii și în toamna .

Trupa de powerhouse rock demarează turneul pe 5 iunie la Tel Aviv și va continuă cu spectacole în Europa , sub același line-up clasic , ajungând la București duminică , 16 iulie, pe scenă Arenei Naționale , pentru concertul rock al anului! Componentă trupei pentru turneul european din 2023: Axl Rose , Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

GUNS N’ ROSES este una dintre cele mai populare trupe de rock din lume, bucurându – se de un succes uriaș la mai bine de 35 de ani de la înființare .

De-a lungul carierei, trupa a lansat 6 albume de studio și au cucerit fanii din întreagă lume, primind numeroase premii, precum Best New Artist – MTV Music Awards (Welcome to the Jungle) – 1988, Single Pop/Rock Favorite – American Music Awards (Sweet Child O ‘ Mine ) – 1988, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artistic – American Music Awards – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Album – American Music Awards (Appetite for Destruction) – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artist – American Music Awards– 1992 sau Best Selling Hard Rock Artist – World Music Awards – 1993.

În 2012, trupa a fost introdusă pe lista Rock and Roll Hall of Fame. Guns N’Roses și -au extins influență când l-au sponsorizat pe Erik Jones, șoferul Legacy Motor Club și maș în ă nr. 43 în cursa Daytona 500. Legacy Motor Club este co- deținută de legendele NASCAR Richard Petty și Jimmie Johnson, ambii fiind mari fani ai trupei. Videoclipul cinematic pentru piesă „November Rain” a depășit recent 2 miliarde de vizualizări , devenind „unul dintre cele mai vizionate videoclipuri rock ale tuturor timpurilor”.

Biletele pentru concertul GUNS N’ ROSES de la Arena Națională București pot fi achiziționate de la gunsnroses.emagic.ro , gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro , tickets.emagic.ro, precum și din rețelele iaBilet.ro și Entertix.ro , începând de la 225 lei plus comisioane. De asemenea, fanii trupei vor putea achiziționa și pachete VIP, care vor include bilete premium, acces la barul VIP pe tot parcursul concertului și obiecte de merchandise Guns N’ Roses în ediție limitată .

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează