G4Media.ro

S-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două straturi de asfalt la Podul…

sursa foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

S-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două straturi de asfalt la Podul Grant, anunță primarul Capitalei

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, duminică, faptul că s-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două din cele trei straturi de asfalt pe porţiunea unde se efectuează lucrări de reabilitare la Podul Grant, transmite Agerpres.

„Stadiul lucrărilor la Podul Grant: La pasajul principal: Traversele liniei de tramvai sunt montate în proporţie de 80%, iar şinele pentru linia de tramvai în proporţie de 70%. S-a finalizat hidroizolaţia şi s-au turnat două din cele trei straturi de asfalt, se lucrează la grinzile parapetelor şi se montează borduri. În paralel se lucrează şi la bretelele de acces unde s-a turnat primul strat de asfalt”, a scris Nicuşor Dan, pe pagina sa de Facebook.

El a adăugat că se lucrează şi la pasajul pietonal, respectiv la grinda parapetelor, urmând realizarea hidroizolaţiei, asfaltarea, montarea bordurilor şi realizarea parapetelor.

Pe 7 decembrie 2023, primarul general, Nicuşor Dan, a declarat că lucrările la Podul Grant se desfăşoară în graficul asumat, astfel încât în luna martie se va drumul la circulaţie.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...