G4Media.ro

Rușii au bombardat o stație de transport public, opt morți și patru…

twitter

Rușii au bombardat o stație de transport public, opt morți și patru răniți

Opt persoane au fost ucise și patru au fost rănite joi în bombardamente de artilerie rusească în orașul Torețk din estul Ucrainei, în regiunea Donețk, a declarat guvernatorul regional pentru această zonă, potrivit The Guardian.

Bombardamentul a lovit o stație de transport public unde se adunaseră oameni, a scris guvernatorul Pavlo Kirilenko pe Telegram. Trei copii se numără printre răniți, a precizat el.

Andrii Iermak, șeful de cabinet al președintelui ucrainean, a declarat că atacul a fost „un alt act terorist” al Rusiei și a repetat apelurile sale pentru ca alte națiuni să declare Rusia drept stat sponsor al terorismului, o măsură care ar atrage sancțiuni suplimentare asupra Moscovei.

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Ia zi Soso`, nu te duci sa iti ceri iertare la ambasada rusa?

  • Soso si Coarna dorm acolo si organizeaza human centripede-uri in ambasada ca sa-si arate slugarnicia fata de Putler.

 2. Și Hitler a bombardat Londra și alte orașe omorând civili. Aliații au răspuns prompt bombardând Berlinul. Poate ar trebui făcut la fel cu Moscova și Leningrad.

 3. Kremlinul în flăcări, da, ar fi ceva. Pietisoara Roșie cu câteva cratere,da,ar fi ceva.

 4. Asta e pe linia frontului fortificata a ukr care tocmai ce a fost distrusa, de cate ori pierd militar pozitii sau chestii gen baze/depozite militare ukr o baga pe-aia cu civilii…

  • Ai câștigat tu ceva copeici cu comentariul de mai sus,dar ,sincer,chiar merita sa fii de râsul internetului pe bani de asistat social din Albania?
   Dă-i draq ,apuca-te de cerșit,e și mai bănos și nici așa degradant că rolul de shobolan putinist.

 5. Imediat vor apărea clovnii fara niciun simt al ridicolului,Peskov,Lavrov și Zaharova sa ne spună că în stația de autobuz erau 1000 de „naționaliști ucrainieni” și două Himmars,iar trollii care se fac zilnic de că.cat pe două ruble ,gen asm ,sa le confirme elucubrațiile.

 6. Tipic pentru „eroii” sovietici :ucrainienii le aruncă în aer un centru de comandă și ucid un general și trei colonei ,iar mujicii lansează și ei o rachetă de doua milioane într-o stație de autobuz că poate era acolo un comandant militar ucrainean așteptând autobuzul. Tipic terorist,băieții buni ucid un conducător terorist,iar teroriștii se răzbună și ucid câțiva civili.