G4Media.ro

Rusia se declară dezamăgită de semnalele transmise de SUA înaintea negocierilor de…

captura BBC

Rusia se declară dezamăgită de semnalele transmise de SUA înaintea negocierilor de la Geneva / Discuțiile se vor relua luni

Rusia a declarat duminica aceasta că este dezamăgită de semnalele pe care Washingtonul şi Bruxellesul le transmit înaintea negocierilor de luni de la Geneva şi de faptul că Statele Unite ale Americii insistă pe concesii unilaterale din partea Rusiei, au relatat agenţiile Interfax şi RIA, citate de Reuters.

Negocierile dintre diplomaţi americani şi ruşi încep luni la Geneva după săptămâni la rând de confruntare pe tema desfăşurării de trupe ruse în apropierea graniţei cu Ucraina, cu trimişi speciali cu experienţă de ambele părţi încercând să evite o criză.

Agenţia de presă Interfax l-a citat pe ministrul de externe adjunct rus, Serghei Riabkov, care a declarat că Moscova nu se duce cu optimism la negocieri.

Sursa foto: captura BBC

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

14 comentarii

 1. Nici eu nu sunt multumit de rezultatul negocierilor, luni le declar razboi bolsevicilor!

  • Facem pariu? Dacă toată Ucraina este invitată la vot și să se constate care e cu Federația rusă și care e Ucraina sau pro occident câștigă Rusia? Facem? La câtă corupție e și în Ucraina…mai rău ca la noi românii. Și până la urmă Ucraina este fratele mai mic al Rusiei. N-aș comenta de gradina altuia. E adevărat că sunt alte interese pe la mijloc,asta fiindcă Rusia dă gaz și petrol occidentului la preț de 💩. Nu înțeleg de ce a scumpit la frații lor kazaci? Eu aș propune să ieftinească la ei (kazacii) ,iar pe noi Occidentul să ne umfle la preț cu energia de la ei rușii. Noi trebuie să fim umiliți. Nu ei rușii. Că doar zăcământul e sub picioarele lor,pe care America și Occidentul vrea să îl fure. Doare adevărul.

 2. Îmi dau si lacrimile! Biata Rusie! Ce rea e SUA că o mâhnește!

  • Zirkonuuuuuu, Avangardeeeee, submarin tupolevu și stăpânul tău amerloc occidental nu mai exista n 10 min😀😀😀😀. Pe urma vine cine trebuie la cozile de topor, cum ești și tu, și va trimite la munca. Silnică. Pe viata. În minele de xarbuni😀😀😀

 3. Dar ce plm vor rușii? Nu-si mai încap în hotare?

 4. Americanii intervin degeaba in Ucraina cata vreme nu fac mare lucru în statele barbare. Doar ar reitera mafia și corupția din România.

 5. Va fi dezamăgită ca nu ajung ” negocierile” la nici un rezultat , sau va fi amagita pentru ca se va negocia ceva și ulterior nu va fi respectat !

 6. E de bine când Rusia e dezamăgită.

 7. Rusia e dezamăgită??? Sau putin? Sunt două lucruri diferite. Sau ar trebui sa fie.

  • Gogule debranșează-te că degeaba mai țineți centrala. Valabil pentru toți românii și Occidentul.😁 Cumpărați lemne și sobe.

 8. Oamenii emigreaza unde le e mai bine. Cunoasteti pe cineva care si-ar dorii sa emigreze in Rusia sau China? Putin nu poate sa se opuna vointei poporului din Belarus, Ucraina, Azerbeijan. Poate doar temporar.

 9. – constat cu dezamăgire că majoritatea postatorilor de pe situl acesta se folosesc de ocazie aproape numai spre a se contrazice sălbatic între ei, în căutarea unei „supremații” personale, unii față de alții, ca-n certurile de țațe-n piețe fără cumpărători.
  – mai niciunul nu emite altceva decât idei slabe informațional, învelite-n venin și insulte, de unde se poate trage o singură concluzie, și-anume posedarea de timp liber la discreție, folosit pentru obținerea de satisfacții sufletești primitive, refulări ale frustrărilor personale.
  – în aceste condiții, nimeni de-aici nu învață nimic bun de la ceilalți, cu atât mai mult vreun vizitator dornic de-a colabora și-a realiza vreun schimb de informații utile tuturor.
  – am observat permanent că un om serios și sincer nu prea are loc pe-aici cu părerea lui, că s-ar găsi repede destui care să-l repeadă și să-l desființeze instantaneu.
  – noroc cu interesele comerciale ale posesorilor sitului, altfel acesta ar fi desființat demult toate spațiile rezervate publicului pentru postări personale.

 10. Consider că nu are sens o alta extindere a NATO pentru că va aduce mari tulburări și riscuri fara acoperire, dar sunt in favoarea Ucrainei de a fi mândru UE

 11. Rectific, membru UE.