G4Media.ro

Rusia pregătește o lege care să elimine limita de vârstă pentru înrolarea…

Rusia pregătește o lege care să elimine limita de vârstă pentru înrolarea în armată

Rusia se pregătește să elimine limita de vârstă pentru a înrolarea în armată, potrivit ordinii de zi de miercuri a Dumei, camera inferioară a parlamentului rus, potrivit Le Figaro.

Potrivit notei de fundamentare, doar cetățenii cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani pot încheia în prezent un prim contract cu armata. În cazul cetățenilor străini, limita este între 18 și 30 de ani. Cu toate acestea, „pentru utilizarea armelor de înaltă precizie, operarea armelor și a echipamentelor militare, sunt necesari specialiști de înaltă calificare profesională”.

Această lege ar contribui la „atragerea de specialiști în domenii populare, în principal în domeniul civil (asistență medicală, inginerie, întreținere, operațiuni, comunicații etc.) pentru servicii militare contractuale”, se arată în document.

Armata rusă se află în plină ofensivă în Ucraina, dar acest asalt s-a lovit de o rezistență ucraineană feroce, ceea ce a dus la pierderi materiale și umane semnificative pentru Rusia, deși Moscova nu a dezvăluit niciodată amploarea acestora.

Rusia a lansat în aprilie apelul la înrolare pentru primăvara anului 2022, cu speranța de a încorpora 134.500 de tineri, dar autoritățile au dat asigurări că recruții nu vor fi trimiși pe front.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

10 comentarii

 1. Isi trimite dementu’ toti spalatii pe creier la razboi si el face bai in sange de coarne de cerb, cine e nebunu’ p-aci? …

 2. il aduceti si pe lenin? dar pe stalin si pe beria? astia lipseau 😀

  • in afara de copiii smecherilor gen putin, soigu, soloviev, lavrov, peskov si ceilalti ca astia sunt ocupati in occidentul decadent !

   restul sunt carne de tun, prosti care mor in alta tara in numele nazismului trimisi de hitlerul modern putinel.

 3. Ceva frumos!… Detasamentele de „putler jugend” si „pensionarii sovietici” vor face prapad in Ucraina. 😀

 4. Pr0sti care mor ca averile oligarhilor să fie mari! 😏

 5. I-auzi prafuitule, e sansa ta sa lupti impotriva hegemonului!

  • ce vorbesti! asta e in buncar. dar probabil are net de la elon musk 😀
   ca asa sunt rusii, ipocriti la maxim. si ce sa faca pe front ca la ce praf e se impusca singur din greseala chiar si daca nu are gloante :))))))))))))))))))

 6. Ăla are net de la vecini pentru că-i comunist nenorocit. Credeți că unul de 60 de ani se mișcă ca unul de 30 de ani? Putin este un descreierat care se crede mare sculă. Este un prăpădit care are capul în nori. Poate să aducă și de 80 de ani pentru că tehnică de pe timpul lui bunicul are. Păcat de morții și dintr-o parte și din alta. Putin este un handicapat.

 7. Panaramele de la G4 media, nu vă lasă Putin să postați ce scriem noi?

 8. Asa se poate inrola si Putin.