G4Media.ro

Rusia: Instanța a respins cauza privind restrângerea drepturilor părintești ale Mașei Moskaleva,…

captura twitter

Rusia: Instanța a respins cauza privind restrângerea drepturilor părintești ale Mașei Moskaleva, fata care a ajuns la orfelinat după un desen împotriva războiului din Ucraina

Tribunalul interdistrictual Efremovski din regiunea Tula a respins cauza privind restrângerea drepturilor părintești ale părinților Mașei Moskaleva, inclusiv ale lui Alexei Moskalev, condamnat în dosarul de „discreditare” a armatei, informează proiectul OVD-Info, citat de BBC.

În urmă cu două zile, Comisia pentru afaceri cu minori din orașul Efremov a decis să nu restricționeze drepturile părinților Mașei Moskaleva. Șefa comisiei, Svetlana Davidova, a argumentat că principalul obiectiv al procesului de restricționare a drepturilor părintești a fost acela de a proteja interesele fetei, inclusiv dreptul ei de a primi o educație.

După ce tatăl său, care o creștea, a fost arestat, Mașa Moskaleva a fost trimisă la orfelinat dar ulterior mama sa, Olga Sitcihina a luat-o la ea.

„În tot acest timp am lucrat cu rudele Mașei, în special cu mama ei. Ca urmare, mama este acum cu Mașa. Mașa a început să studieze din nou”, potrivit Svetlanei Davidova.

La rândul său, avocatul Bilienko a declarat că menținerea drepturilor părintești pentru Alexei Moskalev poate fi considerată o victorie morală importantă.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Cum? Niciun rusofil cu comentarii pe aici? Aaaa, ar trebui sa laude mizeria nazista ruseasca prin care un copil e luat de la familie si dus la reeducare fortata? Aaa, stiu ca asa ar pati si copiii lor daca ar stranuta in culorile gresite? Am inteles.

  2. Asistent
    Rusnacii de aici și de pretutindeni nu suportă mirosuri de putrefacție ! Ei se nasc și trăiesc în astfel de mediu dar nu au bunul simț sa recunoască !