G4Media.ro

Rusia anunță că nu va participa la reuniunea specială a Consiliului Drepturilor…

Rusia anunță că nu va participa la reuniunea specială a Consiliului Drepturilor Omului consacrată Ucrainei. Zaharova: „Delegaţia rusă nu va legitima prin prezenţa sa acest nou show politic”

Rusia nu va participa la sesiunea extraordinară a Consiliului ONU pentru Drepturile Omului consacrată „deteriorării situaţiei drepturilor omului în Ucraina”, a anunţat marţi purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe de la Moscova, Maria Zaharova, citată de AFP, preluată de Agerpres.

„Delegaţia rusă nu va legitima prin prezenţa sa acest nou show politic organizat sub forma unei sesiuni extraordinare”, a declarat Zaharova într-un comunicat.

„Din nefericire, argumentele şi lămuririle noastre privind adevăratele obiective ale acestei operaţiuni militare speciale şi situaţia reală din teren sunt complet ignorate. Este evident că nu vor fi ascultate nici de data aceasta”, a susţinut ea, apreciind că reuniunea este „un nou demers antirusesc al Occidentului colectiv”.

Consiliul Drepturilor Omului va organiza joi sesiunea extraordinară, la cererea Ucrainei, susţinută de alte 15 state membre, printre care Franţa, Gambia, Japonia, Mexicul, Polonia şi Statele Unite, precum şi de peste 35 de ţări cu statut de observator, inclusiv Bulgaria, Elveţia, Turcia şi Ungaria.

Este prima reuniune consacrată Ucrainei după ce Adunarea Generală a ONU a suspendat Rusia din Consiliu, în aprilie.

Rusia ar fi avut totuşi dreptul să participe la lucrările de joi ale celui mai înalt for al ONU în materie de drepturi ale omului, ca ţară observatoare, deoarece – anticipând suspendarea – renunţase la statutul de membră a Consiliului.

Rusia a invadat Ucraina în 24 februarie, susţinând că desfăşoară o aşa-numită „operaţiune specială” pentru „de-nazificarea” şi demilitarizarea acestei ţări.

Sursa foto: Facebook / Russian Foreign Ministry – МИД России

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

16 comentarii

 1. Pacat…sigur dadeau vodka gratis la protocol….ai ratat-o si p-asta….

  • Ce alurã si ce meclã de video chatistã înflãcãratã .. are aceastã puurtãtoare de propagandã neo bolsevici 🥵😂😂😂😂🇷🇺💩

  • Ce alurã si ce meclã de video chatistã înflãcãratã .. are aceastã puurtãtoare de propagandã de neo bolsevici 🥵😂😂😂😂🇷🇺💩

 2. Rușii au o păpușa de oțel la televiziunea de stat si o păpușa de votcă la minister…propaganda porno continua …

 3. La ambasada Chinei erau fragmentele unui avion american stealth pe care l-au ciordit . Au aparat proprietatea intelectuala.

  In restul țărilor mișuna dictatori, organizații teroriste si alte lighioane periculoase pentru propriile popoare si pentru lumea liberă…

 4. Vita asta, doamnă?! Ha!

 5. Rusia si drepturile omului… Ma faci sa rad!

 6. Si nici nu schimba retete de borsh 😂

 7. ia la UE pr0stac!

 8. Rusia nu va participa pentru ca nu mai face parte din acel consiliu pentru ca a fost DATA AFARA! Zaharova iar cere bukkake!

 9. Ha ha ha! Tocmai de asta va fi o rezoluție legitimă. Nu ar fi legitimă cu participarea unora care nu înțeleg drepturile omului. Simplu. Iar a tras la măsea zaharoza. Ha ha ha!

 10. Ha ha ha! Să nu ne lăsăm înșelați de aparențe. Arătarea este doar umanoidă, doamnă nu e nicicum. Ha ha ha!

 11. Ei, lui motz ii place cu teroristii mai ales daca sumt cu islam si alte lighioane. Toti astia din PSDAUR sunt pe prafuri. Le da o stare speciala dar agresiva.

 12. Paradoxul, era să participe ! Nu-și are sens afirmația purtătorului de vorbe. Vorbește, că să nu tacă, vb-a ceea…

 13. Hai ca si-a revenit un pic Zaharoava din betie si cuvanta 🤪

 14. Foarte bine, faceti-va voi show -ul vostru, de uz intern!
  Sau ati auzit vreun zvon cum ca urma sa va tina pe la usi, pe-afara?… 🙂