G4Media.ro

Rusia a fost obligată să fuzioneze și să redistribuie unități din ofensivele…

Sursa foto: Ministry of Defense of the Russian Federation (eng.mil.ru)

Rusia a fost obligată să fuzioneze și să redistribuie unități din ofensivele eșuate din nord-estul Ucrainei, susține Ministerul britanic al Apărării: „Se confruntă cu provocări considerabile. Deficiențele de coordonare tactică persistă”

Rusia a fost forțată să fuzioneze și să redistribuie unități din avansurile eșuate din nord-estul Ucrainei, a transmis Ministerul britanic al Apărării.

Raportul serviciilor de informații militare britanice, publicat în această dimineață, arată că:

  • „Rusia speră să rectifice problemele care au constrâns anterior invazia sa prin concentrarea geografică a puterii de luptă, scurtarea liniilor de aprovizionare și simplificarea comenzii și controlului.
  • Rusia se confruntă încă cu provocări considerabile. Ea a fost forțată să fuzioneze și să redistribuie unități epuizate și disparate din avansurile eșuate din nord-estul Ucrainei. Multe dintre aceste unități suferă probabil de un moral slăbit.
  • Deficiențele de coordonare tactică ale Rusiei persistă. Lipsa de competențe la nivel de unitate și sprijinul aerian inconsecvent au făcut ca Rusia să nu-și poată valorifica pe deplin masa de luptă, în ciuda îmbunătățirilor localizate”

Vineri, Ucraina a susținut că Rusia a suferit pierderi „colosale” în luptele din est, dar a recunoscut că și a pierdut la rândul său un număr semnificativ de trupe.

Sursa foto: Ministry of Defense of the Russian Federation (eng.mil.ru)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. SLAVA UCRAINA !

  2. Deci totul e imprevizibil… Fiecare parte a învățat din mers… Daca cineva crede ca totul se termina cu o retragere rușinoasă… Se inseala

  3. Analiza este exact ca cea făcută de cercetătorii britanici privind prognoza meteo de iarna pentru Europa de Est, pentru anul acesta! Adică zero barat!