G4Media.ro

RTV, mesaj de panică: Anunță că ”190 de bănci ar putea intra…

Foto: Captură ROmânia TV

RTV, mesaj de panică: Anunță că ”190 de bănci ar putea intra în colaps din cauza retragerilor de bani” și precizează mai târziu că e vorba de bănci din SUA

”Anunțul care dă fiori planetei, 190 de bănci în pericol de colaps” – aceasta este burtiera care a stat pe ecranul postului România TV timp de câteva minute în timpul emisiei de luni.

În paralel, moderatorul emisiunii anunța că ”190 de bănci ar putea intra în colaps din cauza retragerilor de bani”, precizând doar după o perioadă de timp că că e vorba de bănci din SUA și nu din România.

România TV, post fondat și controlat de fugarul Sebastian Ghiță, a fost constant amendată de CNA pentru difuzarea de informații false.

În 14 martie, Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 75.000 de lei televiziunea România TV. Amenda a fost aplicată pentru mai multe emisiuni în care România TV a pretins că Ucraina a declanșat o prigoană împotriva românilor, iar CNA a decis că informațiile au fost incorecte.

”Au fost peste 15 emisiuni dedicate presupusei prigoane a Ucrainei împotriva minorităților române, cu imagini și fapte false, scoase din context. Este un discurs al urii, extrem de periculos, și cred că vorbim deja despre o chestiune de siguranță națională”, a declarat pentru G4Media Mircea Toma, membru CNA.

RTV a fost fondată de Sebastian Ghiță. Ghiță a fugit în Serbia cu o zi înainte de a fi inculpat într-un dosar DNA. Autoritățile judiciare din Serbia au refuzat extrădarea lui Ghiță în România. Serbia este unul dintre ultimii aliați ai Rusiei.

 

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

 1. Panică, acesta este scopul România Tv ca și celelalte posturi tv. Doar când își mai aduc aminte mai spun câte ceva serios. Jurnalistul Mălin Bot are dreptate ce spune.

  • Digi24 tot discuta de un an de zile de de nuclearele lu’ putin…pe un ton asa, de parca le-ar parea ca nu o da o data.

 2. Doamnelor si domnilor, soc si groazaRTV da faliment!

 3. Da’ nu va mai uitati la toti……-ii !

 4. Eh, de parca publicul lor ar avea bani la banca🤣🤣🤣. Nu cred că-i motiv de panica, dar faptul ca vor sa o produca e grav. In conditiile actuale ăștia ar trebui inchisi

  • Ai vrut să spui în condiții normale….

 5. Si este vorba despre niste banci dintr-un parc din america care stau sa cada. Vom reveni cu amanunte.

 6. Adevarul este ca daca 150 de bănci din SUA intra in colaps ale noastre nu ar fi acetate deloc. Da deloc ca doar economia noastra duduie!

 7. Doare? Ca asa am auzit.

 8. Pastilele, ti le-ai luat?

 9. Gresit. Multi s-au vaccinat doar ca sa intre la mall sau sa meargă in vacanta in Grecia.

 10. @breezer: Nu exista pastile pentru asta.

 11. Norocul e că nimeni nu dă 2 bani pe mizeria aia de TV!

  • Ai sa fii surprins, insa sunt destui care se uita la mizeria asta. Cel putin in randul varstnicilor, al celor de la tara si a celor mai putin scoliti, cred ca e principala televiziune de stiri.

  • @ breezer – Si varstinicii ar trebui protejati de mizeriile de la acest post tv. O saptamana de zile m-am chinuit sa fac sa inteleaga o mamaie (acum cateva luni) ca nu o sa vina nicio flacara peste Romania si Bucuresti. Argumentul suprem al bunicii – „a spus la romaniatv, erau oameni seriosi acolo, cum sa minta?” Deci informatia cam asa era „vine peste Romania o flacara care o sa parjoleasca tot”. Ca era o figura de stil ca era cine stie ce altceva, nu o sa stim niciodata. Daca ati observat, titlurile asta tabloid-desantate nu apar niciodata pe site, ca sa nu cumva sa le ceara cineva socoteala pentru ele.

 12. Eu m-am vaccinat pentru voucher, dar nu mi l-au dat până acum!

 13. Dar să scrii, n-ai învățat la școală?!