G4Media.ro

Romprest, acuzată că refuză nejustificat să ridice gunoiul de la centrele de…

Romprest, acuzată că refuză nejustificat să ridice gunoiul de la centrele de carantină, timp de o săptămână/ Primăria Capitalei anunță că va face plângere penală: Vom cere anularea contractului pentru acest operator

Primăria Capitalei a decis să depună o plângere penală împotriva societăţii de salubrizare ROMPREST, pentru „refuzul nejustificat” de a ridica gunoiul de la centrele de carantină, timp de o săptămână, a afirmat sâmbătă viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

  • „Am luat decizia, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, să depunem o plângere penală pentru că aşa ceva nu este posibil. Să laşi o săptămână în centrele de carantină gunoiul neridicat pentru că tu nu eşti în stare să-ţi faci datoria este inacceptabil, în condiţiile în care noi vorbim de epidemie la nivelul municipiului Bucureşti. Vom merge până acolo încât vom cere anularea contractului pentru acest operator, pentru că este nejustificat”, a precizat Bădulescu, într-o declaraţie de presă prilejuită de anunţul privind închiderea parcurilor din Capitală, transmite Agerpres.

El a adăugat că Primăria Sectorului 1 şi PMB încearcă de o săptămână să rezolve această problemă, însă grupurile de interese din ROMPREST invocă „tot felul de prostii”.

„Primăria Sectorului 1 alături de noi încearcă această problemă să o rezolve de aproape o săptămână, însă grupurile de interese din această companie vin şi invocă tot felul de prostii, faptul că nu li s-a plătit factura şi că ei nu sunt compatibili din punctul de vedere al culorii politice”, a susţinut viceprimarul Capitalei.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Domnule Vice, nu cred ca sunteti novice in problemele de salubritate! Daca este vorba de deseuri menajere, sortate sau amestec atunci aveti castig de cauza. Dar daca vorbim despr deseuri din activitatea medicala este altceva. Atentie: operatorul de salubritate va poate refuza preluarea fiind vorba de materiale potential infestate biologic/ bacteriologic. Va revine sarcina sa analizati cu DSP, respectiv cu Agentia de Mediu, care va vor spune ce aveti de facut. Este mortul dumneavoastra, pe care probabil va trebui sa-l incinerati. Nu va este suficient ca nu stiti de unde va vin prticulele in atmosfera? Gunoiul infestat biologic nu are voie sa vi-l preia salubristul pe gropi/platforme clasice;. Doriti cumva sa-l aduca vantul peste oua, iepurasi, lampioane si fundite, pe marile bulevarde ? Oricum tot nu reusiti sa le maturati/dezinfectati!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.