G4Media.ro

Românii care au permis de ședere în Ungaria și vor să voteze…

Românii care au permis de ședere în Ungaria și vor să voteze duminică la locale în România se pot întoarce în Ungaria fără să stea în carantină

Reîntoarcerea în Ungaria este posibilă fără nicio restricţie pentru cetăţenii români sau cei cu dublă cetăţenie care au permis de şedere permanentă în Ungaria, dacă se deplasează în România pentru a participa la alegerile locale organizate duminică, transmite agenția publică de presă maghiară MTI.

Informaţia a fost dată publicităţii vineri de Tamás Menczer, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior. Mesajul video al politicianului a fost publicat de UDMR pe Facebook.

Secretarul de stat a anunțat că nu vor fi supuse carantinei în Ungaria persoanele care participă la alegeri şi pot dovedi acest lucru cu vigneta “votat” care li se lipeşte în secţiile de votare pe cartea de identitate românească, potrivit MTI.

Alegătorii şi copiii lor minori se pot întoarce în Ungaria fără nicio restricţie, începând de duminică ora 8 dimineaţa până luni la ora 9 dimineaţa, folosind oricare dintre punctele de trecere a frontierei româno-ungare – a declarat secretarul de stat.

Foto: Punctul de frontieră Petea / Poliția de frontieră

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Ce mai conteaza ? rezultatele erau clare de cnd bravii „nostri’parlamentari au hotarat un singur tur de scrutin,admitand concomitent ca formatiuni etnice (care nu sunt patide)sa participe la aleeri…ce mai conteaza 2-3000 de votanti in plus pe langa marele targ facut de eroicii alesi ai romanilor pe spinarea majoritarilor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.