G4Media.ro

România la târgul de turism de la Milano, BIT 2023: Au fost…

Sursa foto: Facebook / BIT - BORSA INTERNAZIONALE DEL TURISMO

România la târgul de turism de la Milano, BIT 2023: Au fost prezenţi meşteri în arta încondeierii ouălor şi în ţesut şi confecţionat zgărdane şi brăţări

România a fost prezentă la BIT Milano, un târg de turism din Italia, cu stand standard de 54 mp, sub formă de insula, care ”a permis partenerilor prezenţi să-şi desfăşoare activitatea de o manieră optimă”.

Manifestarea expoziţională de la Milano s-a deschis duminică, 12 februarie, începând de la ora 09:30, iar prima zi a evenimentului a fost dedicată consumatorilor, în timp ce următoarele două zile, respectiv 13 şi 14 februarie, sunt deschise doar profesioniştilor din domeniu.

”Pe întreaga durată a evenimentului, sunt prezenţi meşteri în arta încondeierii ouălor, precum şi în ţesut şi confecţionat zgărdane şi brăţări. Mai mult decât atât, în prima zi a târgului, autenticitatea ţării noastre a fost promovată de încă trei meşteri populari specializaţi în ţesut şi pictat, totodată au fost organizate degustări de produse tradiţionale româneşti din Maramureş şi Bucovina”, anunță Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova.

Zgărdanul este un accesoriu al costumului popular maramureșean pentru femei.

România, alături de Moldova au fost unele din țările recomandate de către italieni în cadrul târgului de turism din Milano.

”Din străinătate, cele mai recomandate țări pentru 2023 sunt Slovenia, România, Moldova și Armenia, cu patrimoniul lor istoric, precum și peisajele naturale din Portugalia, Gran Canaria și Formentera. Iordania, Maroc și Tunisia sunt țările sugerate pentru descoperirea unei noi culturi. Panourile specifice vor acoperi propunerile marilor turoperatori, cum ar fi Alpitour și Costa Crociere, alături de realități de nișă, cum ar fi Australis sau Ave del Sol pentru America Latină”, anunță organizatorii.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Ăăăăă..

  2. Niste linguri de lemn(nu limbă de lemn,cum ne-a învatat Iliescu),niste foale,….mai trebuiau.Deh,traditia!Se vede ca Șosoacă si Simion nu sunt la guvernare.Stau doar pe marginea ei si o tin de șase.

  3. Tematica si nivelul calitativ al standurilor Romaniei la targurile internationale de turism, similare cu cele de acum 50 – 60 de ani. Nu intamplator, ca exemplu, incasarile intrarilor externe in turismul romanesc sunt la jumatate comparativ cu cele externe numai din zona Balaton.