G4Media.ro

România deschide consulate generale la Paris, Londra și Salzburg și consulate la…

Foto: pasapoarte.mai.gov

România deschide consulate generale la Paris, Londra și Salzburg și consulate la Nantes și Belfast

Deja putem informa că în acest an au fost operaționalizate Consulatele Generale de la Chișinău, de la Madrid și de la Roma; de asemenea, deja anul trecut Consulatul de la Melbourne a fost, și el, operaționalizat, iar în perioada următoare, și anume

În luna august, România va dechide consulatul general de la Londra și cel de la Paris, iar până la finalul anului vor fi deschise consulatul general de la Nantes, biroul consular de la Belfast și consulatul general de la Salzburg, a anunțat miercuri ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, în timpul ședinței de guvern.

El a mai anunțat că ministerul pregătește o misiune consulară itinerantă în Nepal pentru acordarea de vize de muncă. ”Bangladesh, Nepal, India sunt sursele de forță de muncă străină cele mai importante”, a spus Aurescu.

Oficialul român a mai anunțat că vor fi modificate mai multe acte pentru ca românii din străinătate să își poată face mai ușor actele necesare.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Sa curga sinecurile. Pai sa stea toti printisorii prin tari straini pe bani de la buget. Avem 2 milioane de carduri emise de ministerul lui Firea pentru minim 4 milioane de oameni cu venituri mici sau deloc (venit calculat pe menbru de familie) – adica asistati sociali. Astia peste 70 % nu au venituri si traiesc in zona rurala. Sa puna mana printisorii si sa se plimbe prin soare si praf pe la Flamanzi, (Las) Fierbinti etc. si sa convinga lumea saraca si fara loc de munca sa se relocheze in centre urbane cu cerere de forta de munca, zone turistice etc. Ministerul sa aloce bani de relocare, educare si conversie profesionala sa-i bage in campul muncii dupa de ii sustine o perioada limitata de timp. Politica asta de sustinere, plata etc sa vina si cu penalitati daca sunt lepre si nu muncesc; sa nu mai primeasca in veci ajutoare sociale. Nu am nimic cu indienii, pachistanezii dar astia produc bani aici si consuma la ei acasa. Deci economic e mai benefic sa avem un roman sarac care are loc de munca decat un indian, pachistanez. In plus se usureaza bugetul de cheltuieli sociale odata ce o parte din acesti oameni se pun pe picioare. Unii vor ramane lepre dar cu o gestiune corecta a leprelor – o baza de date cu cei carora le-ai oferit un start dar au refuzat si au optat ptr statutul de asistat social – sa se taie aceste ajutoare sociale de la buget.